MAJKA ACE PEJOVIĆA: Život bismo dali za našu snaju Bilju!
Foto: Damir Dervisagic

Zabrinuti

MAJKA ACE PEJOVIĆA: Život bismo dali za našu snaju Bilju!

Stars -
Iskreno da vam kažem, život bismo dali za našu Bilju, samo da bude dobro, ona je divna majka i žena. Nikada do sada nije bila bolesna, bila je zdrava žena u punoj snazi, priča majka Ace Pejovića

Anđelka, majka poznatog pevača Ace Pejovića, u teškim trenucima koji su zadesili njenu porodicu, pre svega sina, prvi put govori o tome koliko im je teško što snaja Biljana trenutno prolazi kroz najteži period u životu i da su svom snagom uz nju.

S Acom se čuje svakodnevno, nekoliko puta na dan, i kaže da je Aci veoma teško pala cela situacija.

"Šta ću... Nije mom Aci lako, nadam se da će se sve dobro završiti. Mom sinu nije lako, mnogo se sekira i plašim se kako će sve ovo da izdrži. Iskreno da vam kažem, život bismo dali za našu Bilju, samo da bude dobro, ona je divna majka i žena. Nikada do sada nije bila bolesna, bila je zdrava žena u punoj snazi. Kada samo čuli da je u bolnici, doživeli smo pravi šok, samo se nadamo da će dragi bog pomoći da sve bude dobro", plačljivim glasom rekla nam je Anđelka Pejović, koja u Prijepolju, inače rodnom gradu poznatog pevača, živi sa suprugom Isidorom.

Na pitanje kada su se poslednji put videli svi zajedno i planira li da poseti snaju u Beogradu, kažu da samo čekaju da bude sve dobro i da dođu.

"Bili su za Božić svi kod nas, ništa nije govorilo da nešto može da bude. Videću, kada se oporavi i izađe iz bolnice da dođemo da je posetimo. Samo da se sve ovo dobro završi i da ona bude dobro", rekla nam je majka Ace Pejovića.

U toku jučerašnjeg dana, pevač je posetio svoju suprugu Biljanu u Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra, gde leži na odeljenju intenzivne nege.

Podsećanja radi, Biljana Pejović je u utorak uveče doživela izliv krvi u mozak kada su dve urođene aneurizme pukle, nakon čega je hitno završila u operacijonoj sali. Operacija je trajala pet sati, a Aca je sve vreme bio u bolnici i čekao da mu lekari saopšte u kakvom stanju je njegova supruga. Biljanino stanje je nepromenjeno i lekari čekaju da prođe određeno vreme kako bi mogli da daju preciznu prognozu njenog daljeg oporavka.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja