UPLAŠILI SE: Poreznici posetili dodelu Oskara popularnosti u Banjaluci
Foto: Kurir, Damir, Mari

Po prijavi građanina

UPLAŠILI SE: Poreznici posetili dodelu Oskara popularnosti u Banjaluci

Stars -
Godina sam u poslu normalno je da dođu da pogledaju kako radimo. Nema to veze s onim što se radi u Srbiji, rekao je organizator

U sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci održana je dodela muzičkih nagrada Oskar pred publikom koja je brojala oko šest hiljada ljudi.

Pred sam početak manifestacije organizatore su posetili poreski inspektori zbog čega su se mnogi uplašili da će dodela Oskara biti otkazan.

"Ljudi rade svoj posao. Godina sam u poslu normalno je da dođu da pogledaju kako radimo. Nema to veze s onim što se radi u Srbiji. Došli su po prijavi nekog građanina", rekao je za Kurir Zoran Đurić, organizator banjalučkog Oskara.

Dodelu Oskara oskara obeležili provokativni nastup su Milica Todorovič, Rada Manojlović, čelistkinje Ane Rucner i Milice Pavlović kao izostanak tri izvođača koji su trebali da zatvore program i dobiju priznanja za hit i duet godine. Aca Lukas se nije pojavio jer se zadržao na snimanju u Beogradu, Ivanu Selakov vratili su s granice zbog isteka pasoša, dok se bivša pevačica Magazina Jelena Rozga požalila da ima visoku temperaturu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track