Hasan Dudić: Mrkonjić i Ćazim upoznali su se kod Šabana na slavi
Foto: Damir Dervišagić

Bivši ministar slagao da ne poznaje feliksa

Hasan Dudić: Mrkonjić i Ćazim upoznali su se kod Šabana na slavi

Stars -
Mrkonjić i Osmani sprijateljili su se na Šaulićevom porodičnom veselju, koje je upriličeno na Svetog Jovana ove godine, tvrdi folkerov brat

Milutin Mrkonjić obmanjuje javnost da ne poznaje albanskog biznismena Ćazima Osmanija.

Kako Kurir saznaje, Mrka i Feliks upoznali su se u januaru kod Šabana Šaulića, na slavi Sveti Jovan, gde su obojica bili gosti.Naime, Hasan Dudić, Šabanov brat od tetke, koji je prisustvovao slavlju, do detalja nam je opisao prvi susret bivšeg ministra i albanskog biznismena.- Koliko ja znam, moj Mrka i Ćazim upoznali su se kod Šabana na slavi za Svetog Jovana ove godine. Sedeli su za stolom jedan preko puta drugog i Mrka mu je dobacio u šali: „Je li, ti si onaj što poj*ba sve pevačice? Nemoj Anu da mi gledaš i diraš!“ Ćazim se smejao i rekao mu da je pozitivan i duhovit. Tu su se zbližili i, kao i na svakoj proslavi, svi smo pričali jedni s drugima i veselili se. Ne znam da li su nastavili dalji kontakt i da li se viđaju, ali to veče su se baš zgotivili - ispričao je Dudić za Kurir.

Zavodnik... Ćazim Osmani
Zavodnik... Ćazim Osmani

Uostalom, nije nikakva tajna da su njih dvojica bili na slavi zajedničkog prijatelja Šabana, s kojim je Ćazim nedavno viđen u jednom poznatom beogradskom klubu. Međutim, otkako je Kurir pre tri dana objavio ekskluzivnu priču da je Milutin Mrkonjić u tajnosti vodio Osmanija u razgledanje vile bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, koju albanski biznismen navodno namerava da kupi, bivšem ministru očigledno ne odgovara da mu se ime pominje u tom kontekstu, pa neće da prizna da uopšte i zna Feliksa.Pozvali smo ga ponovo nakon što nam je Dudić otkrio i kada su se tačno sreli, ali Mrka nas nije do kraja ni saslušao, nego je odmah krenuo da se brani.- Aman, ljudi, ne poznajem čoveka! Nemojte da me zovete više za to! Za kuću je zadužen drugi čovek. Doviđenja, prijatno - rekao je bivši ministar nakon čega je prekinuo vezu.S druge strane, Osmani ne negira da poznaje Mrku. - Ne bih da pričam o Mrkinom i mom poznanstvu. Čovek se bavi ozbiljnim poslom i ne bih da mu ta priča stvara bilo kakav problem - rekao je Ćazim za Kurir..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track