Bojana Stamenov: Čast mi je da predstavljam Srbiju!
Foto: Dragan Kadic

Ne krije zadovoljstvo

Bojana Stamenov: Čast mi je da predstavljam Srbiju!

Stars -
Mlada pevačica raskošnog glasa ne krije zadovoljstvo što će predstavljati Srbiju na najvećem evropskom muzičkom takmičenju

Bojana Stamenov (28) ovih dana ne izlazi iz studija u kome se priprema za učešće na Evrosongu, koje će se u maju održati u Beču.

Mlada pevačica raskošnog glasa ne krije zadovoljstvo što će predstavljati Srbiju na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.

"Velika mi je čast što ću predstavljati Srbiju na Evrosongu, ali pre svega i velika odgovornost. Srećna sam jer je ovo prilika o kojoj maštaju mnogi pevači. Osećaj je bio fantastičan. I dalje je. Dan posle pobede nisam bila svesna činjenice da ću biti predstavnik Srbije, a sada jedva čekam nastupe u Beču", kaže Bojana i dodaje da oduvek prati Evroviziju, te da je ovome sanjala još kao dete.

S obzirom na to da uglavnom peva na engleskom, Bojani je svejedno na kom jeziku će nastupiti na Evrosongu.

"Poznata sam po tome da najčešće nastupam sa pesmama na engleskom jeziku i da mi taj jezik odgovara u potpunosti. Odluku da li ću pevati na srpskom ili engleskom doneće RTS i Beoton, ali oni još nisu odlučili. Šta god da odluče ja ću to ispoštovati", zaključuje Bojana.

http://www.youtube.com/watch?v=OrwtoCMkIMw

(Vesti Online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track