HAOS U ZVEZDAMA GRANDA Đurišićeva zapretila Bosancu: Lupiću ti šamar!
Foto: Damir Dervišagić

Usijana atmosfera

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA Đurišićeva zapretila Bosancu: Lupiću ti šamar!

Stars -
U toku Snežaninog komentarisanja, Bosanac joj je upao u reč, na šta je pevačica vrlo oštro odgovorila

Rasprave žirija u „Zvezdama Granda“ iz emisije u emisiju su sve žešće, a to dokazuje i događaj sa poslednjeg snimanja, kada je Snežana Đurišić žestoko reagovala na upadicu svog kolege Dragana Stojkovića Bosanca.

Naime, pevačica je rekla da će ošamariti kolegu ako još jednom prekine njeno izlaganje. Celo veče atmosfera je bila odlična i žiri je bio raspoložen. Međutim, brzo se sve promenilo kada su članovi žirija počeli da komentarišu nastupe trojice kandidata koji su stajali na bini. U toku Snežaninog komentarisanja, Bosanac joj je upao u reč, na šta je pevačica vrlo oštro odgovorila: "Ako mi još jednom upadneš u reč, lupiću ti šamar!“, ispričao je izvor i dodao da je ova situacija posebno zabavila kralja narodne muzike."Šaban se nasmejao i pitao Đurišićevu: „Hoćeš li mu baš lupiti šamar?“, i dobio odgovor: „Da“. Posle ove rasprave, dobro raspoloženje je izostalo, te su počele konstantne svađe i prepirke. Svih petoro članova žirija je stručnom žiriju pokušavalo da nametne svoje mišljenje. Naravno, Saša Popović im nije dozvolio da oni „vode kolo“, te se i on uključio u raspravu", nastavio je priča izvor.

Ali tu priči nije kraj, jer je Bosanac rešio da prozove direktora „Grand produkcije“.

"To što se ti oblačiš mladalački ne znači da si mnogo mlađi od Šabana", dobacio je kompozitor, na šta se Popović samo nasmejao i odmahnuo glavom. Izgleda da jedino Lukas gleda da takmičenje bude regularno, pa je tako na Popovićevu rečenicu: „Šaban je doktor specijalista da izabere pevačicu“, samo kratko odgovorio: „Strašno je što vi birate stas, a ne glas“, bio je odsečan Šaulić.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track