REPERU PRETI ROBIJA: Banetu Sanšajnu za drogu i napad na policiju do godinu dana zatvora!
Foto: Zorana Jevtic

Tužilaštvo odbilo nagodbu

REPERU PRETI ROBIJA: Banetu Sanšajnu za drogu i napad na policiju do godinu dana zatvora!

Stars -
Bojovića je privela interventna jedinica nakon što je prilikom pretresa nasrnuo na jednog od policajaca i naneo mu lakše povrede

Treće osnovno javno tužilaštvo odbilo je predlog odbrane da se Branku Bojoviću (45), poznatijem kao Bane Sanšajn, odredi uslovna kazna zatvora uz priznanje krivice za posedovanje droge i napad na policajca prilikom hapšenja.

Tužilaštvo ostaje pri tome da zahteva jedinstvenu zatvorsku kaznu za oba krivična dela u trajanju od godinu dana, pa je pismeni predlog o priznanju krivice i uslovnoj slobodi odbijen - rekli su u tužilaštvu.

Kako se nezvanično saznaje, sama činjenica da je Bojović uhapšen sa spido, a pri tom je napao i policajce, navela je tužilaštvo da za Bojovića ipak zahteva kaznu zatvora.

S druge strane, Sanšajnov advokat je tužilaštvu ponudio sporazum o priznanju krivice u zamenu za bilo koju uslovnu kaznu, pa i onu najstrožu. Ipak, tužilaštvo nije prihvatilo ponudu, tako da je suđenje zakazano za 20. april 2015. godine.

Podsetimo, frontmen muzičke grupe „Sanšajn“ uhapšen je u aprilu prošle godine zbog posedovanja šest paketića droge spid. Bojovića je privela interventna jedinica nakon što je prilikom pretresa nasrnuo na jednog od policajaca i naneo mu lakše povrede.

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, patrola interventne policije zaustavila je poznatog repera u džipu "rover" na Savskom nasipu, ispod Mosta na Adi.

"Policajci su započeli pretres automobila i u trenutku kada su u vozilu pronašli metalnu kutiju u kojoj se nalazila praškasta materija, Bojović je nasrnuo na policajca i šutnuo ga u nogu, a zatim je zavukao ruku u džep i stegao ostatak droge u pesnicu", ispričao je tada sagovornik.

Bane: Lažu dušmani!Reper Bane Bojović, frontmen muzičke grupe „Sanšajn“, nakon hapšenja oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk."Želim da se zahvalim svima koji me podržavaju posle bezbrojnih lažnih optužbi. Pritisak na mene i mog advokata je ogroman. Vekovima je poznato da su zloba i zavist harali Srbijom", napisao je on i dodao da je razočaran u mnoge koji pokušavaju da ga diskredituju bez realnog osnova i dokaza.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track