KAKO LAŽE ATINA FERARI: Ja sam snajka Rahele Ferari
Foto: Printskrin

Nije obaveštena

KAKO LAŽE ATINA FERARI: Ja sam snajka Rahele Ferari

Stars -
Jedna od ukućanki vile Parova nije najbolje obaveštena o liku i delu glumice Rahele Ferari, pa je izjavila nešto zbog čega se osramotila u javnosti

Atina Ferari se u Parovima javno osramotila, kada je slagala svoje ukućane, kako je snajka pokojne glumice Rahele Ferari, te da je udata za njenog unuka.

Poznavaoci lika i dela legendarne Rahele, znaju da je pokojnoj glumici Ferari bilo umetničko prezime, a takođe nije imala dece, tako da, samim tim nikako nije mogla da ima unuka. Popularna starleta je u "Parovima" izjavila, kako se u Nemačkoj udala za Srećka Ferarija, poznatog muzičara koji je navodno unuk legendarne glumice: "Udala sam se u Nemačkoj zbog papira za pevača Srećka Ferarija, to jest, unuka glumice Rahele Ferari", izjavila je Atina.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

S obzirom da su u kući prtežno osobe dvadesetih godina, pretpostavljamo da nisu ni upoznati sa likom i delom Rahele Ferari, čije je zapravo pravo ime Bela Rohel Frajnd koje je, kad se udala, promenila u Marija Stojković. Tek nakon smrti svog supruga uzela je svoje umetničko ime, pod kojim je ostala upamćena u domaćoj kinematografiji. Ono što je još intresantnije je i činjenica da Atinin suprug, za koga se udala zbog papira, ne preziva se Ferari, već Gajić. Šta je zapravo starleta ovakvom izjavom htela da postigne i da li je u pitanju ne znanje ili nešto drugo, saznaćemo nakon što napusti popularni rijaliti.

http://www.youtube.com/watch?v=euR9DiaBcfY

(svetplus)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track