NA SVADBI GODINE: Najmoćniji Crnogorac udao ćerku
Foto: Kurir Ekskluzinvo

Ekslkuzivno žurka do jutra

NA SVADBI GODINE: Najmoćniji Crnogorac udao ćerku

Stars -
Brano Mićunović priredio venčanje trudnoj naslednici Andrei u luksuznom hotelu Splendid u Bečićima
1 / 5 Foto: Kurir Ekskluzinvo

Svetlana Ceca Ražnatović juče je svojim prisustvom uveličala svadbu trudne ćerke najbogatijeg Crnogorca Branislava Brane Mićunovića Andree i njenog izabranika Miloša Kustudića u elitnom hotelu „Splendid“ u Bečićima.

Dočekao zvanice... Mićunović, Miša Mijatović i Sergej Ćetković
Dočekao zvanice... Mićunović, Miša Mijatović i Sergej Ćetković

Predsednik crnogorske vlade Milo Đukanović, kako Kurir saznaje, mladencima je poklonio skupocenu sliku, koja je zbog svoje vrednosti zaključana u sef, gde je bila sve do završetka glamuroznog veselja. Na svadbi veka, kako su je nazvali crnogorski mediji, bilo je 500 zvanica, među njima i pola srpske estrade.

Pored Cece, koja je na svadbi bila sa decom Anastasijom i Veljkom i sestrom Lidijom, od poznatih su bili i Aca Lukas, Miroslav Ilić, Sale Cvetković i njegov Tropiko bend, Haris Džinović, Sergej Ćetković, Biljana Sečivanović, Slavica Ćukteraš, Miša Mijatović, Zvezdan Terzić i drugi. Mladencima je sklapanje braka čestitao i Svetozar Marovića.

Došao sa decom... Zvezdan Terzić
Došao sa decom... Zvezdan Terzić

Najmoćniji čovek Crne Gore je od ranog jutra dočekivao goste. Ceremonija venčanja je počela u 17 sati, kad je ponosni otac ćerku predao njenom suprugu.

Na proslavi se služili isključivo pršut i crnogorska vina
Na proslavi se služili isključivo pršut i crnogorska vina

Mladenci su posle izgovorenog „da“ zaigrali prvi ples uz pesmu „Pogledi u tami“, koju im je izveo Sergej Ćetković. Usledila je zatim prava žurka, a tata Brano je svakog pevača koji se dohvatio mikrofona kitio novčanicama od po 500 evra. Inače, muzičari su nastupili bez honorara.

Veseli... Mladenci sa mladinim bratom i njegovom devojkom Foto: Instagram @dj0xi3
Veseli... Mladenci sa mladinim bratom i njegovom devojkom Foto: Instagram @dj0xi3

Pet stotina zvanica uživalo je u najboljem francuskom i italijanskom šampanjcu, crnogorskom vinu i raznovrsnoj hrani. Mićunović je zahtevao da na svakom stolu moraju biti posluženi njeguški pršut i sir. Na švedskom stolu dominirala je nacionalna kuhinja. Sala je, po nevestinoj želji, bila dekorisana u beloj i roze boji, a bila je prepuna svežih ruža.

Bogato... Svadbena torta
Bogato... Svadbena torta

Dve haljineMLADA U VENČANICI DARKA KOSTIĆAAndrea Mićunović nosila je dve venčanice koje je kreirao srpski dizajner Darko Kostić. Njoj su u oblačenju pomogle drugarice, među kojima je bila i Cecina ćerka Anastasija Ražnatović, koja je u hotel stigla s dečkom Kostadinom Terzićem dan pre svadbe. Deveruše su nosile roze haljine.

Svadba od dva miliona evraALBANSKI TAJKUN SE ŽENIO U DRUGOJ SALI

U drugoj sali hotela u isto vreme ženio se jedan albanski tajkun, čije se ime drži u tajnosti. Njegova svadba bilo je tri puta skuplja od one koju je organizovao Brano i koštala je čak dva miliona evra.

#party #tonight

A photo posted by Svetlana Ceca Ražnatović (@craznatovic_official) on Mar 28, 2015 at 2:38pm PDT

❤️ #brotherandlove

A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on Mar 28, 2015 at 10:03am PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja