(VIDEO) DVA NOVA UČESNIKA PAROVA: Na samom ulazu se posvađali sa Atinom i Jelenom
Foto: Printskrin

Grube reči

(VIDEO) DVA NOVA UČESNIKA PAROVA: Na samom ulazu se posvađali sa Atinom i Jelenom

Stars -
Na samom startu, novi učesnici rijalitija naišli su na najoštrije kritike učesnica koje su već poznate po oštrom jeziku

U vilu rijalitija "Parovi" sinoć su se uselili novi stanari, internet senzacija Nenad Marinković poznatiji kao Gastoz i njegov menadžer, a ukućani su ih odmah dočekali "na nož".

U samom startu, Jelena Golubović ih je okarakterisala kao nevaspitane a igračica Atina Ferari ih je napala zbog kako kaže "prozivanja na Jutjubu".

"Zašto me prozivaš na Jutjubu?! Šta si uzimao pre nego što si ušao?! Ajde, odgovori mi, šta se praviš lud. Hajde reci mi u lice šta imaš. Svašta si govorio za mene, a nikada me nisi video", drala se igračica, a onda nastavljala:

"Prozivao si mene i Boru Drčjaču, čoveka koji ima karijeru i ime, sram te bilo. Sedela sam u krilu na jednom vašaru, pa šta? Šta ti nije jasno", gruba je bila Atina Ferari.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Gastoz je prvo samo ćutao, ali je onda rešio da odgovori:

"Ko si bre ti? Igraš po vašarima, kažeš da si pevačica, a ne znaš da pevaš. Svašta ti tamo rade, imamo prilike svi da vidimo tvoje grozne klipove na Jutjubu", branio se.

Kako će se ovaj sukob dalje odvijati ostaje nam da vidimo, a do tada, pogledajte kako je Gastz na Jutjubu prozivao Atinu:

http://www.youtube.com/watch?v=LPOZD4o996g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track