PUKLO KUMSTVO: Bebi Dol duguje Mandiću 2.000 €
Foto: Dragana Udovičić I Fonet

Pozajmila novac za venčanje

PUKLO KUMSTVO: Bebi Dol duguje Mandiću 2.000 €

Stars -
Kada je Bebi organizovala svadbu u Beogradu, falio joj je novac za slavlje, pa je odlučila da ga pozajmi od Olivera. Kako su oni višegodišnji prijatelji, a i Oliver joj je bio kum na venčanju, nije joj bio problem da od njega zatraži novac

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, zaratila je sa venčanim kumom Oliverom Mandićem, i to zbog 2.000 evra.

Bebi je od Olivera prošle godine pozajmila novac kako bi u septembru 2014. napravila slavlje povodom venčanja sa Aleksom Todorovićem, a pare mu do danas nije vratila, zbog čega su se posvađali.

"Kada je Bebi organizovala svadbu u Beogradu, falio joj je novac za slavlje, pa je odlučila da ga pozajmi od Olivera. Kako su oni višegodišnji prijatelji, a i Oliver joj je bio kum na venčanju, nije joj bio problem da od njega zatraži novac. Pozajmio joj je 2.000 evra za slavlje, a onda su nastali problemi", ispričao je dobro obavešten izvor.

"Mesec dana nakon veselja trebalo je da ona otputuje, a Oliveru je obećala da će mu pre puta vratiti novac. Međutim, Bebi je otišla iz Srbije i nije vratila 2.000 evra, što je pevača veoma iznerviralo. On je Bebi smatrao za toliko ozbiljnu osobu, da kada nešto obeća, to i ispuni, ali se, očigledno, prevario. Odlučio je da prekine svaki kontakt sa njom i više joj se ne javi", objašnjava naš izvor.

"Dajte, molim vas, kakve me to stvari pitate, ne želim o tome da pričam i nema potrebe da o tome pišete. To sve je čista glupost i ne znam kome je to uošte zanimljivo", bilo je sve što nam je rekao Mandić.

U nameri da čujemo i komentar Bebi Dol, pokušali smo da stupimo u kontakt sa njom, ali je bila nedostupna na sve brojeve telefona poznate redakciji.

Podsetimo, Bebi Dol se krajem septembra tajno udala za Amerikanca srpskog porekla Aleksu Todorovića, sa kojim je bila pet godina u vezi. Nakon venčanja u jednoj beogradskoj opštini, oni su priredili intimno slavlje za 30 prijatelja.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track