(VIDEO) NE MOŽE DA SE OBUZDA: Zmaj od Šipova napastvovao s leđa Mimi Oro!
Foto: Pt

Parovi

(VIDEO) NE MOŽE DA SE OBUZDA: Zmaj od Šipova napastvovao s leđa Mimi Oro!

Stars -
On može otac da mi bude, ne sme da me dodiruje, ni mene ni bilo koju devojku ako ona to ne želi i on je to shvatio i to je to

Zmaja od Šipova od samog ulaska u rijaliti Parovi ukućani i gledaoci smatraju za seksualnog manijaka. Voditelj je upitao Mimi Oro šta ona misli o tome i evo kako je ona objasnila celu situaciju.

"Da li je on seksualni manijak ili se samo lažno predstavlja?", upitao je voditelj Zmaja od Šipova, na šta je ona rekla da je on jednom pokušao, ali da su oni to razjasnili.

"On može otac da mi bude, ne sme da me dodiruje, ni mene ni bilo koju devojku ako ona to ne želi i on je to shvatio i to je to. On je super", objasnima je Mimi Oro.

"Evo kad sam prala kosu, nisam cela ušla da se kupam i da perem kosu, on je pokušavao tu nešto da me hvata i ja nisam mogla da mu objasnim. Znači ja stojim nagnuta u onom i da ne želim da mi priđe, pašću na glavu ili ću da mu bacim šaku na glavu! Ovde niko ko može otac da mi bude ne može ni da priča sa mnom na taj vid teme, kamoli da me hvata'', objasnila je Mimi u rijaliriju Parovi.

http://www.youtube.com/watch?v=MBEnxFvcbwo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track