UKUĆANI SE POKAJALI: Maca, Marko i Zmaj tvrde da su sve glumili zbog popularnosti

Uplašeni

UKUĆANI SE POKAJALI: Maca, Marko i Zmaj tvrde da su sve glumili zbog popularnosti

Stars -
Ja sam seljak čovek, imam svoja goveda, glumio sam Zmaja od Šipova, ja sam glumio. Razumete li vi, tvrdi jedan ukućanin

Nakon što je rijaliti "Parovi" zbog neprimerenog ponašanja učesnika bio zabranjen na 24 sata, ukućani su se uplašili. Neki od njih su čak prihvatili krivicu na sebe, pa im je zbog toga još teže.

"Više nikada neću pominjati bananu. Ja sam to radila radi šou programa. Pa u drugim, prljavim rijaliti programim bile su gore stvari pa ih nisu zabranjivali. Svakako, bez obzira što me je narod zavoleo zbog moje iskrenosti i neskrivanja emocija, više neću da dovodim ovaj program u pitanje. Ja sam se samo našalila. Zar iko može da pomisli da je stvarno to sa bananom? To su gluposti! Ja sam se šalila! Ko je toliko ograničen da pomsili da to neko radi", govorila je Maca Diskrecija.

Foto: Printskrin/ TV Happy
Foto: Printskrin/ TV Happy

Marko Perović je, u razgovoru sa Lepom Lukić gotovo plačnim glasom rekao:

"Pogrešio sam. Ja sam se šalio, a oni su pogrešno shvatili. Ako ne ispadnem, drugačije ću se ponašati. Nije mi potrebna Atina u krevetu. Imam svoju Emu. Sad mi je krivo zbog nje. Ona je dobra i mi smo se šalili, nas troje smo drugari. Naravno da me ne zanima druga devojka."

"Gledaoci osuđuju to. Možeš ti da ljubiš svoju devojku, a li nemoj Atinu. Ko voli da gleda momka i devojku i još jednu? Niko! To nije normalno", rekla mu je Lepa Lukić.

Foto: Printskrin/ TV Happy
Foto: Printskrin/ TV Happy

"To je bio šou. Mi smo se šalili. Ko je mogao da pomisli da će to neko pogrešno protumačiti. Ako ostanem, potpuno ću se promeniti prvenstveno zbog Eme", odgovorio je Marko.

Zmaj od Šipova je veoma teško doživeo kritike da se loše ponašao, pa je rekao:

"Kunem se, ništa više vulgarno neću reći. Ja sam seljak čovek, imam svoja goveda, glumio sam Zmaja od Šipova, ja sam glumio. Razumete li vi? I, tek sam se navikao na ove ljude ovde,ne bih išao. Krivo mi je što sam nominovan. Valjda će me glasači zadržati."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track