RUŽIČINA MAMA: Plašila sam se da će mi Aki ubiti ćerku!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile I Damir Dervišagić

Počelo suđenje Andriji Markoviću za prebijanje „modelsice“

RUŽIČINA MAMA: Plašila sam se da će mi Aki ubiti ćerku!

Stars -
Tatjana Veljković juče svedočila protiv pevača koga je njena ćerka optužila za višemesečno zlostavljanje

Dok je Ružica Veljković u „Parovima“, njeni roditelji Tatjana i Aleksandar Veljković vode sudsku bitku protiv Andrije Akija Markovića.

Dokazi... Lekarski nalazi koji su dostavljeni sudu
Dokazi... Lekarski nalazi koji su dostavljeni sudu

Oni su juče došli u Prvo osnovno javno tužilaštvo, gde je počelo suđenje pevaču za prebijanje „modelsice“. Podsetimo, Ružica je otkrila da ju je Aki tukao, a posle batina morala je da abortira njihovo dete. Gospođa Veljković se na sudu pojavila u svojstvu svedoka u krivičnom postupku protiv zvezde „Granda“.- Preživeli smo pakao. Jednom je Andrija ceo dan i noć držao moju ćerku zaključanu. Ružica me je zvala i kroz suze me molila da je spasem. Tad mi je rekla da je tuče, ali da ne može da izađe jer ju je zaključao. Mnogo sam se uplašila, bojala sam se da je ne ubije. Suprug je bio pored mene, zvali smo policiju, a Ružica je uspela da se izbavi odatle i došla je kući. Bila je sva u modricama, usna joj je bila rasečena, plakala je. Policija je došla, napravila je zapisnik i fotografisali su je - uznemireno priča Ružičina majka i prepričava šta se sve dešavalo u sudnici:- Uzeli su mi izjavu jer sam bila svedok tog događaja. Jučerašnjem saslušanju prisustvovao je i Andrijin otac, koji je i njegov advokat. Rekla sam mu da ćemo krivično goniti njegovog sina. Ružica je u rijalitiju, ali kad bude izašla, nastavićemo tamo gde smo stali - završava Tatjana Veljković.

Pozvali smo Akija koji je dao svoju stranu priče.- Postoji tužba za remećenje javnog reda i mira iz 12. 8. 2014. kada smo i raskinuli, a pravi razlog je taj što dotičnu nisam mogao da isteram iz svog stana, što mogu i da dokažem. Da li je logično, ako sam po priči njenih roditalja ja nasilnik i manijak, a sada vidim i otmičar, da njihova ćerka ponovo bude sa mnom posle samo par meseci od svega toga. Dao sam joj drugu šansu jer se klela da se promenila. Ružica i ja smo definitivno raskinuli u februaru ove godine i ako tu neko vidi neku ligiku, onda OK.

Uznemireni... Aleksandar i Tatjana Veljković
Uznemireni... Aleksandar i Tatjana Veljković

Dragan MarkovićANDRIJI NE IDE U PRILOG DA SE PIŠE O OVOMEAdvokat Dragan Marković, Akijev otac, kaže da želi što pre da se ovaj slučaj završi.- Upućen sam u sve, ne bih voleo da se iznosi u javnost to suđenje. Akiju ne ide u prilog da se piše o tome. Ružici pak to odgovara jer joj se tako diže popularnost. Nemojte da potencirate toliko suđenje. Ružičini roditelji su se odazvali pozivu suda, majka je dala izjavu i verujem da će se sve završiti kada ona izađe iz rijalitija - kaže Andrijin otac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track