Najnovije vesti

I TO DA SE DESI UKUĆANI BRANE MACU: Gastoz, ti si ološ, koristiš je za svoju promociju
Foto: Happy Printskrin

Promena taktike

I TO DA SE DESI UKUĆANI BRANE MACU: Gastoz, ti si ološ, koristiš je za svoju promociju

Stars
Koristiš Macu zarad lične promocije. To narod vidi i osudićete, rekla mu je Jelena Golubović

Brane Macu!
Takmičari rijalitija "Parovi", koji su do juče napadali Macu Diskreciju, sad su na njenoj strani. I to svez bog toga kako se Gastoz ponaša prema njoj. Naime, pošto su odmah po ulasku u vilu, Gastoz i Maca započeli romansu, a Senada Nurkić to i priznala, situacija se orkenula - rešili su da malo zastanu sa svojom vezom i o ljubavi pričaju kad izađu iz rijalitija i ne budu ih snimale kamere. Emocije, međutim, nisu mogli da zadrže, pa su ubrzo nastavili svoju vezu, uprkos  tome što su Maci mahom svi, pa i njena  mama, govorili da Gastoz nije za nju.

 

Ulaskom Tijane u šou program, veza između Mace i Gastoza opet je na ispitu. Ali, ne samo pod budnim okom kamera, već i ostalih stanara luksuzne vile.

 

"Kad je Tijana rekla da je ovde zbog tebe i da si ti njen novi dečko, zašto nisi rekao da voliš mene?", pitala je Maca Gastoza.

 

"Ali, mi nismo u vezi! Jesmo li se zakleli na večnu ljubav?"
"Ti si ološ! Koristiš Macu zarad lične promocije. To narod vidi i osudićete", rekla mu je Jelena Golubović.

 

"Odvratno se ponašaš. Kako te nije sramota da pričaš da ti se sviđa Maca, a  ovamo ljubiš ovu devojku", rekla je i Ružica Veljković.
Gastoz je, pošto se našao na udaru većine takmičarki rijalitija “Parovi”, povikao: "Molim vas, ljudi, nominujte me. Želim da izađem! Nedugozatim, međutim, Maca i Gastozsu se opet ljubili.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...