ZNAJU SE OD RANIJE: Tijana i Gastoz zapretili Ružici!

Parovi

ZNAJU SE OD RANIJE: Tijana i Gastoz zapretili Ružici!

Stars -
Konfilkt između Gastoza i Ružice ne jenjava već danima. Dok ona njega proziva zbog konobarskog posla kojim se bavi, te traži od njega da je uslužuje, on joj uzvraća govoreći joj da ne zna da peva

Ružica Veljković žestoko se posvađala sa Tijanom Ajfon i Nenadom Marinkovićem Gastozom u vili rijalitija "Parovi", te su ovi zapretili da će otkriti svašta o bivšoj Modelsici

Konfilkt između Nenada Marinkovića Gastoza i Ružice Veljković ne jenjava već danima. Dok ona njega proziva zbog konobarskog posla kojim se bavi, te traži od njega da je uslužuje, on joj uzvraća govoreći joj da ne zna da peva.

"Uništiću te kad izađemo odavde. Nigde nećeš moći da pevaš!", poručio joj je Nenad, misleći verovatno na lošu reklamu koju će joj napakovati za njen pevački posao.

Ružica je uspela da se posvađa i sa Tijanom Ajfon, a sudeći po njihovoj svađi ove dve devojke su se poznavale i pre rijalitija.

Naime, kako je Ružica Tijanu celo veče oslovljavala sa „teleća glavo“, starleta je u jednom momentu rekla: "Bolje ćuti da ne kažem kako si dobila spot i još svašta nešto".

Bivša Modelsica je nastavila sa uvredama i rekla da zna svašta o ovoj ukućanki, a onda je Tijana održala reč.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track