TUKAO JE, A SAD JE UHODI: Miju Borisavljević proganja bivši dečko!
Foto: Printskrin

Uselio se u njenu zgradu

TUKAO JE, A SAD JE UHODI: Miju Borisavljević proganja bivši dečko!

Stars -
Tačno je, uselio se u moju zgradu, ali više od toga ne želim da komentarišem, rekla je pevačica

Da stara ljubav zaborava nema izgleda bivšeg verenika pevačice Mie Borisavljević koji je nakon raskidanja pretukao, a kada je kupio stan u njenoj zgradi na Vidikovcu. Naime, Nemanja Minić ne prestaje da proganja pevačicu otkada su sredinom prošle godine raskinuli zbog čega je Mia u konstantnom strahu.

Nikola je nedavno pazario stan u istoj zgradi ispred koje ju je pretukao. Doduše, njegov stan je na drugom spratu. On je tada upao u Mijin auto, kada se parkirala i udarao je po glavi zbog čega je ona protiv njega podnela krivičnu prijavu.

Upravo zbog toga joj nije svejedno što se doselio u istu zgradu jer je svesna da je to uradio zbog nje. Nije slučajnost da od toliko delova grada, ulica i stanova baš u njenoj kupi nekretninu. Otkako ga je pretukao, Mia ima obezbeđenje pa se trudi da joj njegova blizina ne utiče na svakodnevni život", rekao je izbor.

"Tačno je, uselio se u moju zgradu, ali više od toga ne želim da komentarišem", potvrdila je pevačica, koja ne planira da proda svoj stan i preseli se.

Podsetimo, pre poslednjeg incidenta, Nemanja joj je i 2011. ispred jednog prestoničkog kluba udario nekoliko šamara jer je sumnjao da flertuje sa drugim momcima. Iako je tada prvo podnela krivičnu prijavu protv njega, kasnije ju jepovukla.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track