NAŠ MILAN KALINIĆ SELEKTOR: Za medije BiH može intervju, za Srbiju ne!
Foto: Dragan Kadić

Pogazio reč

NAŠ MILAN KALINIĆ SELEKTOR: Za medije BiH može intervju, za Srbiju ne!

Stars -
Voditelj i glumac gostovao je na sarajevskim Danima komedije i prekršio je svoju odluku da ne govori za štampane medije i sa njima govorio o svom angažmanu u Pinkovim zvezdam

Voditelj Milan Kalinić, koji je rekao da neće da daje nikakve izjave za medije posle nesreće koju je izazvao na putu za Kopaonik kada su povređena tri mađarska državljanina, ipak je prekršio svoju reč i razgovarao sa bosanskim medijima. Izgleda, što važi za medije u Srbiju ne važi i za medije u Bosani i Hercegovini.

Naime, voditelj i glumac gostovao na sarajevskim Danima komedije i prekršio je svoju odluku da ne govori za štampane medije i za njih je govorio o svom angažmanu u Pinkovim zvezdama, koje su od njega napravile regionalnu zvezdu.

"Prihvatam, ali ne mislim da sam to postao sada. Nisam ja nov u ovom poslu, mislim da su i emisije koje sam ranije vodio bile regionalne popularne. Jedino što me jedno vreme nije bilo, pa sad su se ljudi malo zaželjeli i podsetili na mene", rekao je Kalinić.

Osvrnuo se i na šou-programu Audicija, gde je član žirija.

"Fizički i koncentracijski je mnogo lakše. Voditeljski posao mi mnogo teže pada, treba mi veća koncentracija, fizički je napornije, a ovo je milina. Kao član žirija mogao bih deset emisija snimiti zaredom. S druge strane, uvek sam odbijao da budem deo bilo kakvog žirija, jer mislim da nemam ni životno ni profesionalno iskustvo ni autoritet da mogu nekog ocenjivati. Međutim, ovo je specifična stvar, dobra je ekipa, sve moji prijatelji i kolege, i ja sam postao deo nje".

Podsetimo, Milan Kalinić je krajem januara izazvao je saobraćajnu nesreću kada se sudario sa mađarskim državljanima koji su teže povređeni. On se vraćao sa Kopaonika, a udes se dogodio kod sela Dupci, na putu ka Jošaničkoj banji. U udesu su povređene tri osobe.

"Neću da dajem nikakvu izjavu, ne pada mi na pamet", rekao je Kalinić ispred svoje zgrade.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Gracija/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track