IVAN ISPALIO ĆERKU ZBOG PAROVA: Bivši Tržankin dete nije video 3 nedelje!
Foto: Dragana Udovičić

Bruka Marinkoviću rijaliti važniji od deteta

IVAN ISPALIO ĆERKU ZBOG PAROVA: Bivši Tržankin dete nije video 3 nedelje!

Stars -
Bivši muž Goce Tržan posle tri nedelje pozvao Lenu da provede vikend s njim, ali onda odlučio da se priključi stanarima vile

Ivan Marinković se, umesto da ovaj vikend provodi sa sedmogodišnjom ćerkom Lenom, provodi u „Parovima“.Bivši muž Goce Tržan u luksuznu vilu u Zemunu uselio se u četvrtak uveče, samo dan pre nego što je od bivše žene trebalo da preuzme njihovu ćerku jer se nisu videli tri nedelje. On devojčici ranije nije ni rekao da ide u rijaliti, već je to učinio samo nekoliko sati pred useljenje, nakon što je posetio frizera i spakovao se.- Lena je izuzetno vezana za Gocu, ali drago joj je kad je otac pozove da dođe kod njega. I sad se radovala, ali on je odlučio da ode u rijaliti - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Otišao da zaradi pare... Ivan Marinković
Otišao da zaradi pare... Ivan Marinković

Prozivka Marinković uputio optužbe na račun GolubovićeveJELENA JE IMALA SEKS ZA PARESamo što je ušao u „Parove“, Ivan Marinković je isprozivao Jelenu Golubović. Njoj uopšte nije bilo drago što ga vidi, jer njih dvoje imaju loš odnos još od „Farme“ u kojoj su zajedno učestvovali.- Imam tri poznanika s kojima je Jelena spavala za novac pre petnaestak godina. Znam čoveka s kojim je spavala da otplati dug. I to je za ljude - rekao je Ivan, a Jelena ga je bledo gledala.- Za ovo mogu da ga tužim. Ja sam do 20. godine bila nevina. Tata mi je bio „Jatov“ predstavnik i živeli smo u Ukrajini - odbranila se Jelena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track