(VIDEO) SEKSI BUGARKA FATALNA ZA MUŠKARCE Cecu opčinila: Prezgodna si!
Foto: Printskrin

Zasenila sve takmičare

(VIDEO) SEKSI BUGARKA FATALNA ZA MUŠKARCE Cecu opčinila: Prezgodna si!

Stars -
Dovoljno erotično zvuči, dovoljno propraćeno diskretnom erotikom koja do ludila dovodi ovaj muški svet, hvalio ju je i Miroslav

Bugarka Gabrijela Pejčev, takmičarka Pinkovih zvezda, oduševila je sve svojim stasom i glasom, a najviše od svih je bila opčinjena Svetlana Ceca Ražnatović, koja joj je uputila komplimente na njen izgled.

Seksi Bugarka je pevala upravo Cecinu pesmiu Fatalna ljubav.

"Ona ima nežnu boju glasa, ona umiljato peva. Ja je znam iz prethodnih krugova. Ovo nije pesma u kojoj možeš pokazati ono što znaš. Prezgodna si. Večeras si sve to lepo izvela i zablistala", pohvalila ju je Ceca.

"Mogu da kažem da je pevanje Cecinih pesama mač sa dve oštrice. Očekujem Cecu, sada slušam Gabrijelu i to mi je bilo malo nedovoljno energije, međutim, ponašanje na bini je za svaku pohvalu i pevanje je izuzetno tačno, rekao je Bora.

"Jedan dobar nastup. Scenski prilično čvrst", rekao je Haris. "Ovo je jedina kandidatkinja kojoj baš odobravam što je odabrala tvoju pesmu. Baš ti odobravam što si odabrala Cecinu pesmu. Dobro si je otpevala, ali i dovoljno erotično zvuči, dovoljno propraćeno diskretnom erotikom koja do ludila dovodi ovaj muški svet", hvalio ju je i Miroslav.

http://www.youtube.com/watch?v=8GED_eTqZ94

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track