LEZBO-AKCIJA Goca: Opipala sam sve guze estrade, Sandrina je šampion

Dve pevačice se mazile u krevetu

LEZBO-AKCIJA Goca: Opipala sam sve guze estrade, Sandrina je šampion

Stars -
Tržanova priznala da je morala da dodirne zadnjicu mlađe koleginice i da nikad nije pipnula čvršću od njene iako je do sada mnoge dotakla
1 / 2

Goca Tržan je na svoju inicijativu snimila duetsku pesmu „Utroje“ sa Sandrom Afrikom, a prekjuče se zajedno s njom valjala po krevetu jedne hotelske sobe u centru Beograda za potrebe spota koji će biti veoma provokativan.

Članica žirija „Pinkovih zvezdica“ priznala je da njena mlađa koleginica ima najčvršću zadnjicu, pošto je imala priliku da opipa i mnoge druge.- Sandra ima čvrstu i zategnutu guzu, prokleta bila! Opipala sam skoro sve guze estrade, ali njena je, moram priznati, šampion. Zarad dobrog spota ljubila sam sve i svašta, pa zašto ne bih i Sandru?! Mogu da kažem da je mlada, lepa i negovana devojka. Bilo mi je veoma prijatno pored nje, malo smo se i gurkale, izgledalo je kao tuča na krevetu, ali joj nisam napravila nijednu ogrebotinu jer sam veoma nežna - rekla je kroz smeh Goca i naglasila:- Ja sam pozvala Sandru da snimimo duet. Volim lepe, mlade žene koje znaju šta hoće u životu i mislim da je veoma provokativno što smo nas dve snimile duet koji neće biti onakav kakav svi očekuju da će biti - zaključila je Tržanova.

Nežni dodiri... Koleginice u akciji
Nežni dodiri... Koleginice u akciji

O Gocinim nežnostima posvedočila je i Sandra Afrika.- Nežna je u krevetu i moram reći da izgleda super, sve pohvale za njeno telo! Grudi nam se neće videti, a imale smo Goca i ja problem da će nam ispasti grudi jer nam je bio dubok dekolte, ali smo uspele da ih obuzdamo - kaže mlada pevačica, koja se odlično snašla u lezbo-akciji sa starijom koleginicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track