POTRESNA PRIČA TV VODITELJKE: Kako mi je estetska hirurgija uništila lice i zaledila osmeh
Foto: Printsrin

Potpuno joj promenilo život

POTRESNA PRIČA TV VODITELJKE: Kako mi je estetska hirurgija uništila lice i zaledila osmeh

Stars -
Danas dve godine posle, i dalje imam zadebljanja na licu, asimetriju nazolabijalnih brazdi, mimika lica još nije posve fleksibilna, imam i povremena otekline, rekla je u potresnoj priči Lejla Zvezdić

Lejla Zvizdić, bosanska voditeljka i urednica, htela je estetskim zahvatom da ukloni višak kože na gornjim kapcima (blefaroplastiku) i poveća usne. Međutim, kako je rekla u potresnoj ispovesti, to joj je potpuno promenilo život.

Htela je iskoristiti domete estetske hirurgije da bude lepša, sebi, mužu, gledaocima... A onda je počela agonija..

''Moja priča počinje u junu 2013. godine. To je bilo leto koje je nepovratno promenilo moj život. Leto kada sam se odlučila za određene estetske zahvate", počela je svoju priču Lejla Zvizdić, poznato lice BHT-a.

"Danas dve godine posle, i dalje imam zadebljanja na licu, asimetriju nazolabijalnih brazdi, mimika lica još nije posve fleksibilna, imam i povremena otekline, odnosno posledične granulome, koji će mi se morati odstraniti hirurškim putem, a potom rešavati i problem nastale atrofije lica", dodala je Lejla.

"Meni je ovaj problem centar života već dve godine. Želim da okrenem novi list ili, bolje rečeno, stari. Vratiti svoj život, svoj osmeh, karijeru, biti srećna žena, majka, supruga, ćerka, prijateljica", rekla je između ostalog Lejla Zvizdić, naglasivši kako ne očekuje sažaljenje javnosti, već želi da ljudi kroz njeno iskustvo shvate i iskoriste.

Javila se i poliklinika na kojoj je voditeljka radila operaciju: "Gospođa Lejla Zvidzić je nekoliko dana nakon operacije prema vlastitom iskazu otišla na more gde je dobila ubod pčele i primila lekove u ambulanti na vlastitu ruku koje nije smela da primi i koji su izazvali alergijsku reakciju, što je potkrepljeno medicinskom dokumentacijom i dokazivo na sudu", piše u saopštenju klinike na Fejsbuku.

Azra/Nova.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track