ZVEZDE GRANDA: Ovi kandidati su prošli u peti krug
Foto: Printskrin/TV Prva

Muzički šou

ZVEZDE GRANDA: Ovi kandidati su prošli u peti krug

Stars -
Konkurencija je sve jača, njihove interpretacije sve bolje, ali njih osmoro se izborilo za prolazak u sledeći krug takmičenja

Četvrti krug takmičenja "Zvezde Granda" polako se zahuktava, pa su i takmičari sve bolji, interpretacije sve ozbiljnije.

Iz baraža takmičenje su nastavili Filip Božinovski, Belma Karšić, Ivona Jovanović, Harum Mehmedagić, dok su direktno prošli Uroš Živković, Džejla Ramović, Sead Hodžić i Marina Stefanović.

Šestočlani žiri večeras je malo promenio sastav te se Šabanu Šauliću, Zorici Brunclik, Snežani Đurišić, Draganu Stojkoviću Bosanacu, Ani Bekuti umesto Ace Lukasa pridružio Dragan Kojić Keba.

Kada su ovi članovi žirija neodlučni u pomoć im stiže produkcija Granda - Saša Popović i Žika Jakšić.

Prošle subote u dalji krug prošli su: Alen Hasanović, Sandra Rešić, Tamara Dragić i Marian Tirvi.

23:34 Počeo baraž!

23:19 Marko i Daniel su osvojili po 5 glasova, Sead svih 6 a Dejan 2 glasa.

Evo šta je žiri rekao:

"Seade, sve čestitke. U ovoj drugoj pesmi smo videli neku drugu energiju, ubacio si pokrete na sceni. Ono što ti fali još je osmeh, imaš zadatak da to uradiš. Daniel Savić, prva pesma je odlična ali drugu bolje da nisi pevao", rekla je Ana Bekuta.

"Čaviću, imaš jedan problem i reći ću ti sad i više neću. Ti imaš intonaciju samo kada stisneš zube. Saviću, u prvoj pesmi si pokazao da znaš da pevaš ali ne znam ko te natera ovu drugu da pevaš", rekao je Bosanac.

"Marko, malo si lenjo ispevavao pesmu "Šadrvani", ali za drugu pesmu mogu da ti kažem da si baš dobro otpevao", govorio je Šaban kandidatu koji je izabrao da se prestavi njegovom pesmom.

23:10 Poslednji kandidat je Daniel Savić koji je izabrao pesmu "Meni hvala ni jednom", Tošeta Proeskog. Druga pesma koju je otpevao je "Produži dalje" Zdravka Čolića.

"Ti mi dođeš kao kada neko uplati kredit pa uplati tri godine unapred. Tako si ti zaslužio prvom pesmom večeras. Imaš toliko duše da bi trebao svima da nam pozajmiš", govorila je Brunclik Danielu.

Dok je Daniel pevao prvu pesmu, žiri je komentarisao da ima dušu kakvu nema niko na estradi.

23:08 Treći se predstavio Dejan Čavić Čavke pesmom "Moj život je moje blago". Druga pesma je "Ludak kao ja" Željka Joksimovića.

23:06 Drugi kandidat je Sead Hodžić koji je izabrao pesmu "Odiseja" što u originalu peva Leo Martin. Druga pesma je "Kosa do ramena" Dženana Lončarevića.

23:04 Poslednja četvorka je muška, a prvi se predstavio Marko Paunović pesmom "Šadrvani" Šabana Šaulića. Za drugu pesmu je izabrao "Blago onom ko te ima", Tonija Cetinskog.

22:32 Marina je osvojila svih 6 glasova, Belma 5, Ivona 4 glasa i Katarina 3 glasa.

Evo kako je žiri komentarisao:

"Marina, ja slabo idem po mestima za izlazak ali molim te da mi kažeš gde pevaš da dođem da te slušam. Bravo carice, bravo", prokomentarisao je Bosanac.

"Belma je otpevala obe pesme odlično, posebno ovu od Ane Bekute. Devojka broj dva ubija, tu ne treba ništa pričati, dok kandidatkinja broj tri peva mnogo dobro, ali izgleda da nismo svi navikli na takvu pesmu kao što je ona koju si izvela od Kaliopi", rekao je Šaban.

"Ja se samo sikiram za sebe, ne za vas kad budemo videli još nekoliko pevačica kao što je Marina. Svaka tebi čast, rodila te majka. Ivona je malo smršala, svaka čast. I ti si jedna od kandidatkinja sa kojom će biti teško odlučiti", rekla je Zorica.

"Katarina, ja sam oduševljen kako si ti otpevala drugu pesmu, bez greške. Lepo izgledaš i lepo pevaš. Marina, volela bih da čujem i neki narodnjak od tebe, ali ovo večeras si pokidala, oduvala", rekao je Keba.

22:29 Četvrta se predstavlja Belma Karšić pesmom "Ne dam bolu da me slomi", Verice Šerifović. Pesma kojom se drugi put predstavila je "Što je moje, to je samo moje" Ane Bekute.

22:28 Treća se predstavila Ivona Jovanović pesmom "Mesečina" koju u originalu izvodi Kaliopi. Druga pesma ove kandidatkinje je "Ja volim svoj greh", Marije Šerifović.

22:26 Druga je Marina Stefanović koja se predstavlja pesmom "Idemo dalje", Aleksandre Kovač. Marina je za drugu pesmu izabrala pesmu "Ja volim te više od muzike".

22:24 U narednoj četvorki se predstavljaju devojke. Prva se predstavila Katarina Spasojević pesmom "More pelina" Marije Šerifović. Druga pesma je "Zoro sestro", Snežane Đurišić.

22:04 Uroš i Harun su osvojili 6 glasova i otpevaće po još jednu pesmu kako bi žiri doneo konačnu odluku, Filip 5 a Radovan 1 glas.

Žiri je odlučio da Uroš prolazi dalje dok Harun ide u baraž.

Evo kako je žiri komentarisao:

"Harun je klasično odličan, sve čisto i dobro. Uroš me podsetio na početak Jašara Arhmedovskog, uvek mu izlazio gusan neki, ali je bio izvandredan uvek", rekao je Šaban.

"Za Radovana sam glasala jer se vratio svom terenu i jako je nadahnuto otpevao, ja sam uživala. Ti imaš tu neku zvezdu u oku, ti si meni za pravu Zvezdu granda, zaista to mislim", rekla je Ana Bekuta.

"Radovane, ja bih da apelujem na produkciju, ti si za mene prava zvezda. Imaš taj stav, čiroki frizuta, glas sa kojim može mnogo da se radi. Harun ima dobru boju glasa i sve, ali sam imao utisak da si malo bezvoljno, moglo je biti malo energije", rekao je Bosanac, a Harin mu je odgovorio da se ne oseća najbolje i da je samo to u pitanju.

21:55 Poslednji kandidat ove grupe je Uroš Živković koji je izabrao pesmu "Viđaš li mi staru ljubav", Šabana Šaulića. On je za drugu numeru izabrao "Još te volim", Jašara Ahmedovskog.

21:52 Treći se predstavio Harum Mehmedagić pesmom "Srećo moja gde si sada", Aco Pejovića. Druga pesma je "Ti živiš u oblacima mala", Zdravka Čolića.

21:50 Filip Božinović se predstavio drugi i izabrao pesmu "Dođi sutra", Željka Joksimovića. Filip je za drugu pesmu izabrao "Srećo, ne krivi me", Tošeta Proeskog.

21:48 Druga četvorka je muška, a prvi od njih se predstavlja Radovan Šofranac pesmom "Kad mi dođeš ti", Olivera Dragojevića. Za drugu pesmu je izabrao "Dvije duše" koju u originalu izvodi Džiboni.

21:32 Džejla je dobila svih 6 glasova, Milica pet, Valentina četiri i Kristina tri glasa.

Evo kako je žiri komentarisao njihovo pevanje:

"Džejla, čika Keba ti kaže da ne misliš da si briljirala večeras. Ja te prvi put slušam ali mislim da možeš ti to mnogo bolje", rekao je novi član žirija, Dragan Kojić Keba.

"Devojke, pokazale ste izuzetno umeće. Kristina, mogla si da dobiješ moj glas ali su ostale tri devojke bile za nijansu bolje. Bilo bi lepo da malo ubacite energije na sceni, mnogo ste statične", rekla je Ana.

"Ja ću da krenem od Mice broj 4. Ti si meni, mico, atrakcija sama po sebi. Ne mogu da kažem da si bila savršena danas ali si savršena sama po sebi. Ja ću do kraja ako treba poginuti zbog tebe. Metaforički mislim, naravno", rekla je Zorica.

21:23 Četvrta se predstavila Milica Stanišić se predstavila pesmom "Venac ljubavi". Ona je za drugu pesmu izabrala "Što ne dođeš" koju u originalu peva Zorica Brunclik.

21:21 Treća se predstavila Valentina Kuzmanović se predstavila pesmom "Kako sam te voljela", grupe Magazin. Za drugu pesmu je izabrala "Ja volim svoj greh" koju u originalu izvodi Marija Šerifović.

21:19 Druga se predstavila Džejla Ramović pesmom "Reka bez imena". Ona je drugu pesmu odabrala "Metak sa posvetom" koju peva Lepa Brena.

21:17 Veče otvara ženska četvoročlana ekipa. Prva od njih se predstavila Kristina Jovanović pesmom "Ne živim sama". Za drugu pesmu je odabrala "Vatra i kiša", grupe Alegro.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja