EKSKLUZIVNI PAPARACO: Čeda u društvu nepoznate crnke!

Jovanoviću, ko ti je ova?!

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Čeda u društvu nepoznate crnke!

Stars -
Lider LDP dočekao zoru sa atraktivnom devojkom, s kojom je celo veče prisno šaputao naočigled gostiju u jednom restoranu

Čedomiru Jovanoviću, iako je srećno oženjen, izgleda to ne smeta da vodi momački život po beogradskim lokalima.Naime, Kurirov paparaco uslikao je preksinoć lidera LDP u jednom restoranu dok je uživao s nepoznatom, veoma atraktivnom crnkom.Političar i anonimna devojka pojavili su se u povećem društvu posle 21 sat, a zadržali su se u provodu do ranih jutarnjih časova.- Čeda je došao s prijateljima, među kojima je bila i ta devojka. Iako su seli jedno do drugog, u početku su bili na distanci, ali nakon nekoliko pića su se opustili i približili jedno drugom. Jovanović je devojci sve vreme šaputao na uvo i oboje su bili vidno raspoloženi. Toliko su se zaneli da ih nije bilo briga što skoro svi iz restorana gledaju u njihovom pravcu - otkriva jedan od očevidaca koji se zatekao na istom mestu.Kako Kurirov izvor dalje navodi, malo posle ponoći Čedini prijatelji su otišli, dok su on i atraktivna crnka ostali da „ćaskaju“.Očigledno su imali na pretek tema za razgovor jer im se priča razvukla do četiri sata ujutru, kada su zajedno napustili restoran. Prethodno je Jovanović, platio račun, a ceh je bio veliki, budući da su cele večeri konzumirali skupa vina.Pokušali smo da stupimo u kontakt s političarem kako bismo saznali ko je devojka s kojom je proveo noć, ali je njegov telefon do zaključenja broja bio isključen, dok se njegov PR nije javljao.

Životni saputnici... Čeda i Jelena
Životni saputnici... Čeda i Jelena

BekrijaVOLI DA SE PROVODIOpšte je poznato da je Jovanović ljubitelj noćnog provoda. Koliko mu je kafana omiljeno mesto pokazao je i pre nekoliko meseci, kada je iz bolničke postelje otišao pravo u provod. Međutim, tada je, za razliku od ovog puta, dan nakon operacije kolena uživao u kafani sa suprugom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track