FANOVI BESNI, POKRENULI PETICIJU: Mariću vrati našeg Zmaja, znamo da ti stojiš iza ovoga!
Foto: Printskrin/Youtube

Oglasili se Ilijini navijači

FANOVI BESNI, POKRENULI PETICIJU: Mariću vrati našeg Zmaja, znamo da ti stojiš iza ovoga!

Stars -
Besni na produkciju svoje nezadovoljstvo su iskazali u komentarima pa tako Milomira Marića optužuju da je neprofesionalan i da se ne drži novinarske etike

Verni fanovi Zmaja od Šipova, koji se trenutno ne nalazi u vili "Parova" već u svom Zmajevom gnezdu, besni zbog odluke produkcije pokrenuli su peticiju da se Ilija Grhovac vrati u kuću.

"Svi koji ste mišljenja da se Ilija Grahovac zvani Zmaj od Šipova vrati u rijaliti šou Parovi koji se emituje na Happy TV potpišite ovu peticiju ! Ovu peticiju smo otvorili zato što Zmaja podržava mnogo ljudi i voleli bi da se vrati iz Zmajevog gnezda u vilu Parova zato što su gledaoci koji ga podržavaju nezadovoljni a i sam Zmaj", stoji u ovoj peticiji koju je do sada potpisalo više od 200 ljudi.

U komentarima se može videti da su Zmajevi fanovi posebno gnevni na glavnog urednika TV Happy Milomira Marića za koga tvrde da stoji iza odluke da se Zmaj izbaci iz vile Parova. Besni na produkciju svoje nezadovoljstvo su iskazali u komentarima pa tako Milomira Marića optužuju da je neprofesionalan i da se ne drži novinarske etike.

Peticiju i komentare možete videti ako ovde kliknete.

Podsetimo, Zmaj od Šipova izbačen je iz vile "Parovi" a do ove odluke produkcija je došla jer je za njega pripremila novu emisiju koja je odmah krenula "U zmajevom gnezdu".

Naime, produkcija je odabrala pet žena, a jedna od njih će, možda, biti Zmajeva žena. Njegov posao je da uživa i od dama koje se nalaze sa njim odabere sebi najbolju.

On, s druge strane, nije gubio mnogo vremena pa je odabrao Mariju Barać iz Batajnice da bude njegova Zmajica.

"Da li bi vi održali onu reč, ako te zaprosim", kreknuo je ispred Maje

"Hoćeš li mi biti verna? Ja ti se izvinjavam što sam vikao na tebe zbog jaja. Jesi li mi oprostila? Živela moja putnica saputnica. Vesela bila i devet sinova Jugovića mi rodila", rekao je Zmaj i nazdravio.

(EKP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track