KALINIĆU PRETI 4 GODINE ROBIJE: Tužilaštvo protiv voditelja podnelo optužni predlog!
Foto: Kurir, Dragan Kadic

novi detalji

KALINIĆU PRETI 4 GODINE ROBIJE: Tužilaštvo protiv voditelja podnelo optužni predlog!

Stars -
Kaliniću preti maksimalna zatvorska kazna od četri godine, jer je ugrozio bezbednost javnog saobraćaja, kada su dvoje mađarskih državljana, koji su nakon udesa hospitalizovani u kruševačkoj bolnici, zadobili teške telesne povrede

Osnovno javno Tužilaštvo u Brusu podnelo je bruskom sudu optužni predlog protiv Milana Kalinića, beogradskog glumca i voditelja, zbog osnovane sumnje da je učinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.Dragan Jovanović, zamenik tužioca da je nakon sprovednog medicinskog veštačenja povreda mađarskih državljana, zadobijenih u udesu koji je 1. februara ove godine u bruskom selu Dupci skrivio Kalinić, Tužilaštvo odlučilo da podnese optužni predlog.

"Kaliniću preti maksimalna zatvorska kazna od četri godine, jer je ugrozio bezbednost javnog saobraćaja, kada su dvoje mađarskih državljana, koji su nakon udesa hospitalizovani u kruševačkoj bolnici, zadobili teške telesne povrede", rekao je Jovanović i dodao da očekuje da sudski proces protiv Kalinića u osnovnom sudu u Brusu počne vrlo brzo.

Podsetimo, Kalinić je 1. februara u rizičnoj krivini u selu Dupci, svojim "landroverom” prešao na suprotnu stranu kolovoza i tom prlikom se sudario sa "suzukijem" u kome je bilo troje mađarskih državljana. Oni su kolima Hotne pomoći bruskog Doma zdravlja prebačeni u kruševačku bolnicu, gde je njih dvoje zdržano na lečenju, a vozač “suzukija” je zbog nedostatka jednog bubrega od ranije, prebačen na lečenje u Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track