BIVŠI GOCIN MUŽ NAŠAO PAR: Mimi Oro i ja smo imali seks dok ju je Vita masirao!
Foto: Damir Dervišagić

Igra ispod jorgana

BIVŠI GOCIN MUŽ NAŠAO PAR: Mimi Oro i ja smo imali seks dok ju je Vita masirao!

Stars -
Bivši muž Goce Tržan, koji je izbačen iz rijalitija „Parovi“, tvrdi da je vodio ljubav s Milicom Živanović u sobi, ali da to nije emitovano u TV programu

Ivan Marinković, koji je u nedelju ispao iz rijalitija „Parovi“, otkriva da je u vili imao seks s Mimi Oro, ali da to nije emitovano.Bivši suprug Goce Tržan priznao je za Kurir da je vodio ljubav sa starletom u sobi ispod pokrivača dok ju je Vita Tarot masirao.- Da sam hteo da ostanem do finala, mogao sam da ispričam šta sam sve radio s Mimi, ali nisam hteo na takav način da se promovišem kao drugi. Ipak, vama ću reći nešto što nije prikazano na TV, a to je da sam imao seks s Mimi Oro dok ju je Vita Tarot masirao. To se nije desilo prvo veče, već posle dve ili tri noći. Dok ju je Vita masirao, ona se okrenula, namestila i ja sam to uradio. Napravili smo namerno foru da se ne vidi na kameri jer je ona podigla malo jorgan kako nam se ne bi videli pokreti tela. Mi smo se smejali, a Vita ništa nije primetio - otkriva Marinković i dodaje da ne želi da bude u javnoj vezi sa starletom.Pozvali smo i Marinkovićevu bivšu suprugu Gocu Tržan, koja je generalno zgrožena njegovim ponašanjem.- Niti gledam rijaliti, niti znam da je izašao. Ne znam zašto bih ja to komentarisala, on me ne zanima. Nemam dodirnih tačaka s njim - naglasila je Goca.

Lepa LukićSRAMOTA ME ŠTO SAM BILA U „PAROVIMA“Lepa Lukić, koja je preksinoć takođe izašla iz rijalitija jer joj je istekao ugovor, kaže da se kaje što je boravila u vili.- Sramota me je. Mislila sam da će u kuću ući „vipovci“, a dočekali su me anonimusi. Ipak, produkcija me je ispoštovala - kaže Lepa.

Marko PerovićTIJANA I RUŽICA LAŽU DA SU BILE U VEZIMarko Perović tvrdi da neki učesnici rijalitija manipulišu.- Tijana i Ružica lažu da su bile u vezi, to su se dogovorile samo da bi podgrevale masu, sve sam čuo u kupatilu kad su pričale. Pravile su i fejk svađe - ispričao je izbačeni učesnik „Parova“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track