Najnovije vesti

NIŠTA OD POMIRENJA Željko Šašić: Dara laže, samo sam se sprdao s njom
Foto: Dragan Kadić

Folk pevač se smejao Bubamari u lice

NIŠTA OD POMIRENJA Željko Šašić: Dara laže, samo sam se sprdao s njom

Stars
On tvrdi da se sve vreme s koleginicom šalio na ironičan način i da je ona pogrešno shvatila da od nje time traži oproštaj

Željko Šašić ostao je u šoku kad je u Kuriru pročitao da je njegova koleginica Dara Bubamara ispričala da ju je on molio za oproštaj!Naime, pevač joj jeste udelio poen tokom glasanja izvođača na drugom Pinkovom festivalu, ali tvrdi da je sve to bio samo deo jedne velike šale na njen račun i negira da joj je prišao i pružio joj ruku pomirenja.Željko ironičan- Ha-ha-ha. Nemojte molim vas više da me zasmejavate! Ja se pomirio s njom! Pa, ona se drogira - bila je prva Šašićeva reakcija, a onda se uozbiljio:- Sve to je veoma simpatično rekla. Nije to tako bilo. Glas sam joj dao zato što sam se sprdao s njom i zato što joj treba dati. Nisam joj sigurno dao da bih joj se dodvorio. Bio sam krajnje ironičan sve vreme. Sedeo sam pored Jadranke Barjaktarović i ona mi je rekla: „Ja ću tebi dati svoj glas“, a ja sam joj odgovorio da se opusti i saopštio sam joj da ću Dari dati poen. Ona me je čudno pogledala i pitala da li se sprdam s njom, a ja sam joj to potvrdio. Pomirio bih se s Darom, ali stvarno nemam vremena - rekao je Željko i dodao: Namrštena- Ona je bila namrštena celo veče za razliku od mene, a vi ste bili svedoci da sam bio normalan i opušten. Nije bilo prilike da se mirim, a nemam ni zašto da se mirim. Sve što sam rekao, to mogu da joj kažem i u oči. Nemoj da ja pričam o tome ko je koga vodio u Australiju. Mnogo se ona zajebava, a lepo sam se i ja zajebavao, pa sam joj dao glas. Zamolio bih vas da konačno stavimo tačku na tu priču. Dosad sam se bavio bubamarama, a odsad ću isključivo bubašvabama. Sve sam ovo doživeo na jedan komičan način, što bih se ja sad svađao i prepucavao s osobom koja nije završila ni osnovnu školu. Izbegavam to - zaključio je Željko.Pozvali smo i Daru Bubamaru za komentar, ali je ona ostala nedostupna do zaključenja broja.

A ona mu oprostila... Dara Bubamara
A ona mu oprostila... Dara Bubamara

Strava i užasDARINE GRUDI SU JEZIVE!Folker je na festivalu prvi put uživo video Darine grudi nakon remonta, koji je uradila prošle godine.- Mnogo je, bre, veliko, tek sam sad video. Uglavnom sam je viđao na televiziji i u novinama, a uživo je to strašno - istakao je Šašić.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...