BIVŠI DAČIĆEV POLITIČAR ZAVEO MALOLETNICU: Velika tajna učesnika Parova!
Foto: Parovi. Net

OTKRIVAMO

BIVŠI DAČIĆEV POLITIČAR ZAVEO MALOLETNICU: Velika tajna učesnika Parova!

Stars -
Aleksandar Požgaj od prošlog leta u ozbiljnoj vezi sa šesnaestogodišnjom T. M. iz Novog Sada. Njen otac ga prijavio policiji

Bivši član SPS i učesnik rijalitija „Parovi“ Aleksandar Požgaj (31) zaveo je maloletnu T. M. (16) iz Novog Sada, sa kojom je u vezi od prošlog leta, otkriva Kurir.Prema rečima njegovih prijatelja, nekadašnji direktor „Luke Novi Sad“ u velikim je problemima zbog ozbiljne veze sa devojčicom koja je mlađa od njega 15 godina.

- Ona je mnogo zaljubljena u Aleksandra i na svom Instagram profilu drži njihovu zajedničku sliku, uprkos tome što je Požgaju njen otac pripretio da ostavi njegovu ćerku na miru i što ga je čak prijavio i policiji - otkriva izvor blizak učesniku „Parova“ i dodaje:

- Novosadski „konsiljere“, kako ga inače zovu u njegovim krugovima, maloletnicu je upoznao preko zajedničkih prijatelja prošlog leta u jednom novosadskom klubu i od tada se redovno viđaju. Njen otac je Aleksandra bukvalno jurio po gradu, a ovaj je bežao i sklanjao se od njega, ali nije prekidao vezu s devojčicom. Ona je Požgaja htela da ostavi kada je saznala da će učestvovati u rijalitiju jer se plašila da će je prevariti, ali je na kraju ipak popustila i ostala uz njega. Roditelji su joj zabranili da gleda „Parove“ u kući, ali ona rijaliti krišom prati kod svojih drugarica, a ponekad i u kafićima - zaključuje sagovornik.Inače, bivši političar, koji je slovio za Dačićevog miljenika, izopšten je iz stranke zbog bahanalija po noćnim klubovima.

DiskrecijaPOŽGAJ SPAVAO SA MACOM Iako je imao ružno mišljenje o Maci Diskreciji, Aleksandar Požgaj je počeo da se druži sa njom kada ju je u vili malo bolje upoznao. On je odabrao da tokom rijalitija spava sa njom u krevetu, na šta je bosanska starleta pristala bez razmišljanja. Požgaj je rekao Maci da je ona na njega ostavila najbolji utisak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track