TOMA PANTER IZVREĐAO CAKANU: Ko je ona? Propala pevačica!
Foto: Damir Dervišagić I Marina Lopičić

Ne ceni kolege

TOMA PANTER IZVREĐAO CAKANU: Ko je ona? Propala pevačica!

Stars -
Kad sam ušao u Farmu i video ko je sve tamo, strašno. Video sam Cakanu! A ko je ona? Cakana je propala pevačica, rekao je muzičar

Muzičar Toma Panter pričao je o svom učešću u rijalitiju Farma i tada je opleo po koleginici Dragici Radosavljević, rekavši da je propala kao pevačica.

Naime, muzičar je hteo da objasni da je on bio najveća zvezda u tom šouu i da je bio jedan od favorita, ali da je morao da izađe zbog posla. Tada je dobacio da se iznenadio kada je ugledao Cakanu u rijalitiju i da mu je tada bilo jasno da u tom šouu učestvuju samo ljudi koji više nisu popularni."Ja sam tamo bio najveća zvezda. Imao sam najviše glasova do finala, ali sam morao da izađem, tačnije, sin me je izvukao, jer tri meseca nisu ništa radili, a imali smo novu pesmu. Kad sam ušao i video ko je sve tamo, strašno. Video sam Cakanu! A ko je ona? Cakana je propala pevačica", rekao je Toma ukućanima koji su sedeli sa njim u kuhinji i slušali ga.

Cakana nije htele da komentariše svog kolegu i njegove uvrede.

"Ne zameram mu! Bavim se drugom vrstom muzike. Ako on tako misli, dobro, to je njegovo mišljenje i ja ne želim da ga menjam", bila je jasna pevačica.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja