RUŽICA OTKRILA KAKVE DEVOJKE VOLI: Matora nije moj tip, ali Tijana i Nataša jesu!
Foto: Pt.

Parovi

RUŽICA OTKRILA KAKVE DEVOJKE VOLI: Matora nije moj tip, ali Tijana i Nataša jesu!

Stars -
Vidimo kako izgledaju Tijana i Nataša, one su moj tip. Tijana je bila mnogo lepša kad sam bila sa njom u vezi, nije imala silikone, rekla je Ružica

Ružica Veljković i Jovana Tomić pomirile su se nakon što se Matora izvinila svojoj najboljoj drugarici napisavši joj pismo koji je pročitala pred svima. S obzirom na to da je nekoliko puta ponovila da voli Ružicu onakvu kakva jeste, pojedinci su se zapitali da li je Matora ipak zaljubljena u nju.

Voditeljka je upitala Matoru da li Ružicu voli samo kao drugaricu, s obzirom na to da pismo zvuči kao da je ljubavno.

"Volim je kao pravog prijatelja, nisam verovala da u rijalitiju može da se rodi tako iskreno prijateljstvo. Znam da je ljudima to sumnjivo jer jer sam ja jedna mala, debela, istetovirana devojka, a Ružica je lepa. Nisam zaljubljena u nju", odgovorila je Jovana.

Ružica je kasnije izjavila kako Matora nije njen tip i da nikada ne bi bila sa njom:

"Vidimo kako izgledaju Tijana i Nataša, one su moj tip. Tijana je bila mnogo lepša kad sam bila sa njom u vezi, nije imala silikone".

Ovom Ružičinom izjavom oduševio se Nikola Matović, jer je javno priznala da je biseksualka.

"Ja nisam biseksualac, ni homoseksualac, ali imam dosta prijatelja tog opredeljenja kojima mnogo znači kada neko to javno prizna. To je njima podstrek. Verujem da to i Matoroj znači", rekao je Nikola, a Jovana mu je opet skrenula pažnju da je ne etiketira tako, jer nije gej.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track