Marko: Ružica laže jer želi seks sa mnom
Foto: Dragana Udovičić

Perović ogorčen na Veljkovićevu

Marko: Ružica laže jer želi seks sa mnom

Stars -
Bivši učesnik „Parova“ kaže da je pevačica izmislila priču da je on bio intiman s Mimi Oro čim je njegova devojka Ema Lapin izašla iz vile

Marko Perović, koji je pre nedelju dana napustio „Parove“, i dalje je zanimljiv svojim bivšim cimerima, pa o njemu ne prestaju da pričaju. Najviše ga spominje Ružica Veljković, koja je otkrila Jeleni Golubović da je menadžer imao seks sa Mimi Oro kad je njegova devojka Ema Lapin izašla iz kuće.- U bazenu, kad je bila pena-parti, Marko je imao seks Mimi. Nisu računali na spoljašnje kamere, koje su sve snimale - pričala je Veljkovićka i dodala:- I tad se sazna da Ema ima polne bolesti! - ispričala je pevačica, a potom su obe ostale u čudu zašto se o tim stvarima u vili ne priča.

Veruje dečku... Ema Lapin
Veruje dečku... Ema Lapin

Pozvali smo Marka, koji je ogorčen na Ružicu zbog njenih, kako kaže, izmišljenih priča.- Svima je poznato da Ružica hoće marketing preko mojih leđa. Samo želi da probudi glasače jer je svesna da može već sledeće nedelje da bude izbačena iz rijalitija jer je nezanimljiva. Takve stvari priča jer hoće seks sa mnom. Njoj je krivo što nisam spavao s njom, ogorčena je što sam sa Emom. Ne može ceo svet da se vrti samo oko Ružice, njene laži koštaće je izbacivanja.Ja s Mimi nisam imao ništa, niti bih ikad imao - priča Marko i dodaje da Ružica ima polne bolesti, a ne Ema:- Ema nema polne bolesti, to je još jedna od gluposti koje Ružica plasira. Verujem da ona ima polne bolesti, zato prebacuje sve na druge - zaključuje Marko.

Prebila frajeraJASNA ZAVRŠILA U PRITVORUNova učesnica „Parova“ Jasna Janković (32) kaže da, ukoliko neko od muškaraca iz kuće počne da je muva, neće se dobro provesti. - Jedan je pokušao da me pipka i štipka, pa smo se potukli. U stvari on je super prošao, ja sam završila u pritvoru jer sam započela tuču! - ispričala je nova ukućanka.

Pale suzePOMIRILE SE RUŽICA I MATORAJovana Tomić Matora i Ružica Veljković, koje su se posvađale zbog Filipa Đukića, pomirile su se. Naime, njih dve je ponovo spojilo dirljivo pismo koje je Matora napisala bivšoj „modelsici“. Jovana je rekla da joj je Ružica jedini prijatelj u vili i da ne želi ni sa kim više da se druži. Dok je čitala svoje pismo, ona se rasplakala, na šta je Ružica ostala hladna. Međutim, na nagovor ostalih učesnika i voditeljke, Ružica je ipak popustila, prišla Matoroj i zagrlila je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track