(VIDEO) PEVANJE, TUČE, BRUKANJE: Srpski političari u Velikom bratu, Farmi i Parovima!
Foto: Printskrin

Nisu odoleli

(VIDEO) PEVANJE, TUČE, BRUKANJE: Srpski političari u Velikom bratu, Farmi i Parovima!

Stars -
Srpski političari nisu ostali imuni na zov rialitija pa su tako neki od njih ostavili zapažen učinak, tučom i vređanjima, a drugi radom na seoskom imanju ili izmišljanjem virtuelnog sata

Srpski političari rado se pojavljuju u rijaliti programima Srbije, a do sada su u njima učestvovali lider LSV-a Nenad Čanak, Milan Paroški, Marijan Rističević, Boško Ničić, dok je poslednji u nizu Aleksandar Požgaj (31) koji je ušao u "Parove", rijaliti koji se trenutno emituje na televiziji Happy.

Rijaliti programi kao što su Veliki brat, Farma, Parovi su u vreme svog emitovanja najgledaniji program u Srbiji, a u svaki od njih ulazio je i po jedan političar, koji je svojim nastupima, svađanjem, a i tučom uticao na rast rejtinga i gledanosti.

Političari su najzastupljeniji bili u rijalitiju Farma koji se emitovao na TV Pink, a u koji su ušla tri političara, Boško Ničić, Marijan Rističević i Milan Paroški.

Najveći incident izazvao je Milan Paroški koji je izbačen Farme zbog toga što je muzičara Bakija vređao na nacionalnoj osnovi. On je njemu rekao da je musliman, zbog čega je poznati pevač fizički nasrnuo na političara.

http://www.youtube.com/watch?v=ydDmfZbR9E0

Marijanu Rističeviću za dlaku je izmakla pobeda na Farmi, kada je od njega bila bolja estradna pevačica Katarina Živković, a on je tada tvrdio da je glasanje namešteno. Ipak, ostaće upamćen po mnogobrojnim raspravama na imanju i svađa kao što su one sa Vesnom Vukelić Vendi.

http://www.youtube.com/watch?v=g5KZ4Q6QjyA

Boško Ničić nije ostavio dublji trag na Farmi, a ostaće upamćen po tome da je tvrdio kako je on organizovao glasanje za Maju Nikolić koja je tada bila jedan od učesnika.

http://www.youtube.com/watch?v=BF-fWQIXefw

Lider LSV-a Nenad Čanak dokazao je da voli izazove kada je prihvatio učešće u Velikom bratu, a ostaće upamćen po tome kako je smišljako na koji način ukućani da naprave sat i po duetu sa Jelenom Karleušom.

http://www.youtube.com/watch?v=aRUurwBS6po

"To je najniža kaljuga koja postoji, to je dno koje ne možete da zamislite", rekao je nakon izlaska iz kuće Čanak.

Ostaje da se vidi kako će biti upamćen nastup Aleksandra Požgaja u Parovima, a već po ulasku u kuću zapalio je Srbiju izjavom da će ga lider SPS-a Ivica Dačić ubiti ukoliko bude imao seks pred kamerama!

(Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track