ZAVEO SEKSI PLESAČICU: Volkov se tajno viđa sa go-go igračicom!

Paparaco: Fudbaler Partizana s novom devojkom

ZAVEO SEKSI PLESAČICU: Volkov se tajno viđa sa go-go igračicom!

Stars -
Vladimir već mesec dana u vezi sa Jelenom Krunić, koja je poznata po brojnim tetovažama
1 / 4 Foto: Aleksandar Jovanov

Vladimir Volkov ima novu devojku, i to atraktivnu go-go igračicu Jelenu Krunić.Ona je u beogradskim noćnim klubovima poznata po impozantnom broju tetovaža, a nedavno se pojavila i na Pinkovom festivalu, gde je imala plesnu tačku uz Ćeminu pesmu „ Veži se, polećemo“.

Jelena mazi Vladu po glavi...
Jelena mazi Vladu po glavi...

Druženje u kafani... Vladimir i Jelena
Druženje u kafani... Vladimir i Jelena

Kriju ljubavKako Kurir otkriva, ova veza je u začetku, tačnije, tek nepunih mesec dana njih dvoje se tajno viđaju i zato za njih znaju samo najbliži prijatelji.

12. 5. 2015.  Novi Beograd ispred jedne kafane : 01.30
12. 5. 2015. Novi Beograd ispred jedne kafane : 01.30

Međutim, naš paparaco ih je uslikao u ponedeljak uveče, dok su razmenjivali nežnosti u jednoj kafanici.- U lokalu se prvo pojavio Vladimir sa četiri druga, a ubrzo je stigla i Jelena, koja mu je odmah s vrata poletela u zagrljaj. Čim su se pozdravili, pali su i poljupci. Sve vreme igračica je grlila i ljubila fudbalera i češkala ga po glavi. Kada su poručili vino, za njihov sto došla je i muzika. Jelena je odmah ustala i počela zavodljivo da igra. U jednom trenutku Vladimir ju je pred svima udario po zadnjici, rekavši joj: „Nije ti bila tako tvrda guza ranije“, a na njegovu opasku Jelena ga je dalje provocirala: „Udari me i po desnoj strani ne samo po levoj, plakaće ova druga“. Fudbaler je to učinio, a onda ju je privukao i opet počeo da ljubi - priča izvor, koji je bio nekoliko stolova od njih i sve posmatrao.

Iz kafane otišli u stanPosle dva sata u kafani par se uputio kod Jelene u stan.Inače, Krunićka i Volkov se znaju godinama, a prvi put su se poljubili u jednom klubu pre mesec dana. On je, navodno, i ranije želeo da bude sa njom, ali ga je igračica odbijala s objašnjenjem da je fudbaleri ne privlače i da oni nisu njen tip. Ipak, kako je Volkov bio uporan, Jelena je na kraju popustila. Pre njega, bila je u vezi dve godine sa Vladimirom Matovićem, bivšim članom grupe Elitni odredi.

Talenat... Jelena Krunić
Talenat... Jelena Krunić

Nije mu prvaVOLI IGRAČICEVladimir je prošlog decembra na Fejsbuku pokazao da ima novu devojku Milicu Pešić. On je tada okačio zajedničku fotografiju, ispod koje je napisao:- Vladimir voli Milicu!Dovođen je u vezu sa studentkinjom Jovanom Milinković, brinetom, čiju je sliku takođe objavio na Instagramu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track