ATINE FERARI SE I MAJKA ODREKLA: Izbacila je iz kuće i neće da čuje za nju
Foto: Damir

Plače danima

ATINE FERARI SE I MAJKA ODREKLA: Izbacila je iz kuće i neće da čuje za nju

Stars -
Plesačicinoj majci je veoma teško zbog svega, plače i ne može da veruje da je to njena ćerka, govori izvor blizak porodici

Nakon što je produkcija rijalitija "Parovi" izbacila Atinu Marković Ferari zbog gnusnih komentara o smrti Tijane Jurić, estradna plesačica, kako sama sebe naziva, uputila se ka svom porodičnom domu, ali su vrata za nju bila zaključana.

Kako otkriva izvor blizak Atini, njena majka sa kojom inače živi, nije želela čak ni da je vidi. Očigledno je i ona svesna toga u šta joj se ćerka pretvorila.

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

"Po Atinu je nakon izbacivanja došao brat i odvezao je kući. Međutim, njena mama, koja je te večeri uživo gledala izbacivanje, odbila je da ćerku primi u kuću kada je čula razlog zbog kog je produkcija kao najveći otpadak isterala iz rijalitija. Veoma joj je teško zbog svega, plače i ne može da veruje da je to njena ćerka. Zasad odbija da se vidi sa Atinom i čuje njene buljezgarije kako bi se opravdala, jer za takvu mostruoznu izjavu ne postoji opravdanje. Ona već dve noći spava kod devojke od brata, jer su je jedino oni dočekali raširenih ruku", priča izvor blizak Atini.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

(Alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja