PAROVI IZBACIVANJE Marčelo izbačen iz vile, Gastoz se rasplakao

Rijaliti

PAROVI IZBACIVANJE Marčelo izbačen iz vile, Gastoz se rasplakao

Stars -
Ove nedelje bili su nominovani Gastoz, Aleksandar, Nikolas, Jelena Golubović, Marčelo, Maca Diskrecija, Jovana Matora i Jasna

Marčelo, operski pevač, imao je najmanje broj glasova publike i napustio je vilu u Zemunu. Skoro svim učesnicima je bilo žao što je upravo on izbačen iz vile, sem Jelene Golubović.

Ove nedelje, nominovani su Gastoz, Aleksandar, Nikolas, Jelena Golubović, Marčelo, Maca Diskrecija, Jovana Matora i Jasna, a publika će svojim glasovima donela konačnu odluku.

01.15 Gastoz i Nikolas su kažnjeni sa 100 evra jer su vređali Jelenu Golubović zbog Marčela za kojeg je rekla da je folirant i da nije nikakav operski pevač. "Ti si prazan tetrapak", poručio je Gastoz Jeleni. Nikolas se iznervirao i ustao sa stola iako mu je voditeljka naredila da se vrati. "Uzmite mi celi honorar", rekao je i ustao. Posle toga ga je produkcija kaznila izolacijom od 24 sata.

01.00 Gastoz se rasplakao čim je Marčelo izašao i nije mogao da govori. "Šta je ovo, bilo mi je drago što sam mogao da mu pomognem", jedva je rekao Gastoz. "Ti si bez duše i imaš mnogo ozbiljan problem", rekla je Mimi Oro.

"On će da umre bez njega", dobacio je Toma, a i ostali su zaključili da se folira.

00.56 Marčelo ima najmanje glasova i on siguro napušta Parovo. "Hvala svima što ste me podržali i pozvali ovde. Hvala svim devojama što ste bili dobre prema meni, sve vas volim i nadam se da ćemo se videti uskoro.

00.51 Nisam stidljiva nego sam tiha, jer kad se počnu osvađati ja čutim, rekla je Ejmi.

00.45 Tijana tvrdi da je pametnija od Mace Diskrecije. Marcelo se naposletku izvineo zboj izjave da je najgluplja osoba na svetu.

00.32 samo na osnovu glasova publike Nikolas je osvojio 7,7 odsto glasov, a Marčelo i Jasna najmanje glasova. "Žao mi je što će Marčelo najerovatnije da ispadne, ja sam iskoristio na najbolji način vreme sa njim, a ovde za ovu marvu ovde", rekao je Nikolas. Potpisujem da Tijana ne zna da čita. Ti si najgluplja osoba koju sam upoznao, rekao je Nikolas. Posle provokacije, Tijana je izgubila živce i gađala ga knjižicom.

00.26 Kako bi te oduvala da je samo ostala ona Maca kao na početku Filip ti je uzeo titulu mačomena, večito si treći", poručio je Toma Gastozu.

00.24 Matora ostaje u parovima i najviše se tome oradovala Ružica.

23:32 Maca Diskrecija dobila najveći broj glasova! Na drugom mestu je Jelena, dok je na trećm mestu Gastoz. Četvrto mesto je zauzeo Aleksandar, za kojeg su rekli da je za njegovu popularnost zasluzena Maca i njeno glasači.

23:18 Nikolas i Jelena ne prestaju da se raspravljaju. Ona tvrdi da pica koju su pravio nije bila nikakva dok svi ostali kažu da je bila odlična.

21:55 Učesnici su se zakačili i političara, Aleksandra Požgaja i okrivili ga da se bahato ponašaj.

"Ja tako živim, nema tu ništa nenormalno. Živim kao mlad čovek koji ima svoju porodicu, prijatelje i devojku koja ga voli. Nikom ništa nisam ukrao niti sam koga prevario, ako takav tekst nekada izađe onda možemo da pričamo", rekao je Aleksandar.

"Ja mogu samo da kažem da je on jedan kulturan čovek, vaspitan i sa lepim manirima i to je najbitnije. Kad nisi čovek, džaba ti sve", rekla je Mimi Oro.

20:57 Linije za glasanje su zatvorene. Jedna od ukućanki nije u ovom uključenju, a Bojana je otkrila i zašto.

"Caki je iz privatnih razloga morala da napusti vilu ali se nadam da će nam se uskoro vratiti i nastaviti takmičenje", rekla je voditeljka.

20:28 Mimi Oro razotkrila Tijanu i Gastoza.

Starleta tvrdi da su joj sinoć njih dvoje zauzeli krevet te da je ona morala da izađe.

"Tijana je ležala pored mene i češkale smo se, a onda je došao Gastoz i njih dvoje su počeli da se ljube i maze. Kada sam videla da su uzeli i čaršaf ja sam morala da se sklonim", rekla je Mimi.

"Neću da kažem da sam pogrešila, to se jednostavno desilo. Sve vreme sam bila zaljubljena u njega i ne kajem se, bilo je lepo. Nismo planirali to da se desi, ali ako se već desilo, ne kajem se", rekla je Tijana.

20:15 Nataša tvrdi da se Nikolas presvlači pred svima i da je u kući videla njegov polni organ. On priznaje da se presvlačio ali da je smatrao da ga niko ne vidi i siguran je da nije mogla da ga vidi osim da je voarejisala.

"Nemoj bre da lažeš, hajde sada idemo na to mesto da vidimo da li se vidi šta", rekao je on.

Nakon toga su ga i ukućani napali kako krade voće. Nikolas se branio i tvrdi da je voće iskoristio da ukućankama napravi sokove i voćne salate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track