EKSKLUZIVAN VIDEO: Svečano otvorena Evrovizija, Srbija dočekana ogromnim ovacijama
Foto: Printskrin/Facebook

Bojana blista

EKSKLUZIVAN VIDEO: Svečano otvorena Evrovizija, Srbija dočekana ogromnim ovacijama

Stars -
Pojavljivanje Bojane Stamenov i članova delegacije na crvenom tepihu u Beču, izazvala je velike ovacije

Pesma Evrovizije 2015. svečano je otvorena 60. put danas u Beču defileom delegacija zemalja učesnika i prijemom u bečkoj skupštini grada. Prošlogodišnja pobednica Končita Vurst prva je prošetala crvenim tepihom a nakon toga i 40 ovogodišnjih takmičara sa članovima delegacija.

U trenutku kada se na crvenom tepiju pojavila naša predstavnica, Bojana Stamenov u elegantnoj haljini crvenih nijansi, svi su je dočekali glasnim ovacijama.

Podršku joj je dala i Marija Šerifović koja je 2007. u Finskoj pobedila na takmičenju za pesmu Evrovizije, a ove godine zajedno sa Bojanom prošetala crvenim tepihom.

"Imam fanove ovde, divno je i uživam. U polufinalu očekujem punu podršku dijaspore. Dijasporo, Srbija je uz vas i budite i vi uz nju 19. maja", poručila je Bojana.

Trg ispred Većnice, koji je ne samo politički centar Beča, već i jedno od brojnih znamenja grada, bio je u znaku Evrosonga, a na njemu će i narednih dana sve biti u znaku ovog velikog takmičenja, pošto se od sutra, na tom mestu, otvara Evrovizijsko selo na kojem će biti organizovano druženje fanova i javno gledanje sva tri takmičenja.

Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije veoma je prihvaćena od strane medija, a to je još jednom pokazao defile, tokom kojeg su joj gotovo na svakom metru zaustavljali radi izjave.

Takođe, i prisutni fanovi Evrovizije posebno su pozdravili Bojanu Stamenov, kako glasno uzvikujući njeno ime, tako i pevajući pesmu Milana Stankovića "Ovo je Balkan" sa Evrovizije od pre pet godina.

Ne zaboravite, Bojana se predstavlja pod rednim brojem 9!

Kako je izgledalo kada se Bojana pojavila na crvenom tepihu, pogledajte u našem ekskluzivnom video snimku:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track