MALI KEBA STIPSA: Igor nije hteo da plati svirku za žurku kod Seve!
Foto: Instagram

Zavrnuo muzičare

MALI KEBA STIPSA: Igor nije hteo da plati svirku za žurku kod Seve!

Stars -
Štekara Harmonikaš Miloš Đekić kaže da ih je Kojić zvao da iz Beograda dođu kod Vučkovićeve u Zagreb na rođendansku zabavu, a onda odbio da im isplati honorar

Severina Vučković upriličila je žurku u subotu uveče, na kojoj je rodbini i prijateljima predstavila petnaest godina mlađeg dečka Igora Kojića, sina folk pevača Dragana Kojića Kebe.Kao što je Kurir i najavio, regionalna pop zvezda je sa zakašnjenjem proslavila 43. rođendan, a na žurki je i ozvaničila vezu s Kebinim naslednikom. Oko pedeset Severininih zvanica upoznalo je njenog novog izabranika, koji je, da bi se pokazao, Severini poklonio tamburaše iz Beograda.Bakšiš jedina zaradaMeđutim, članovima orkestra je presela ova tezga jer su se kući vratili bez honorara. Naime, Igor je odbio da ih isplati. Zaradili su samo bakšiš. Ovu priču za Kurir potvrđuje harmonikaš Miloš Đekić, koji je sa orkestrom Slobodana Grbe Jovanovića svirao na zabavi.Puklo prijateljstvo- Igor je prijatelj s Grbom, koji me je pozvao da zajedno sviramo na Severininom rođendanu. Međutim, to prijateljstvo se nakon ove proslave okončalo jer Kojić nije ispoštovao dogovor. Trebalo je da nam isplati određeni novčani iznos, ali on to nije učinio na kraju veselja. Kad je video da od novca nema ništa, Grba je tražio da nam se bar plate putni troškovi, a Kojić je i to odbio - priča Đekić, koji, za razliku od lošeg mišljenja koje ima prema Igoru, hvali Severinu.- Za nju ne mogu da kažem ništa loše, a i tamo smo dočekani na vrhunskom nivou. Hteo sam da se slikam s njom za uspomenu i ona je bez reči pristala. Svi su bili prijatni prema nama, ali ti ljudi nas nisu kitili toliko da bismo bakšišom mogli da pokrijemo troškove. Osim toga, mi smo više od pola večeri presedeli jer su puštali di-džeja da radi. Igor nas je tek pri kraju zabave, negde oko tri sata ujutro, častio sa 200 evra i to kad je Severina poručivala pesme. Morali smo da čekamo da se ona napije da bismo dobili neki novac - ogorčeno završava harmonikaš.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Kojićem, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Ljubav cvetaCELU NOĆ SE LJUBILIIgor Kojić se na rođendanskoj zabavi nijednog trenutka nije odvajao od Severine. Celu noć je ljubio i grlio pevačicu, a često je nazdravljao i s njenom majkom i sestrom. Niko od poznatih ličnosti nije prisustvovao veselju, a zabava se završila oko pet sati ujutro.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track