SAMO PRIRODNO: Mustafa Sandal tražio devojke bez silikona!
Foto: Printscreen/instagram

Snimao spot u Beogradu

SAMO PRIRODNO: Mustafa Sandal tražio devojke bez silikona!

Stars -
Pevač je od organizatora zahtevao diskretnost, tačnost, profesionalizam... ali je za svoje zahteve pošteno platio

Turska zvezda i suprug pevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal, pre dva dana snimio je spot za novu pesmu u kome se pojavljuju i lepe beogradske devojke.

Kako smo saznali, od organizatora je zahtevao diskretnost, tačnost, profesionalizam... ali je za svoje zahteve pošteno platio.

"Tražio je da lokaciju, vreme i sve što se tiče snimanja ne otkrivamo ni najbližim prijateljima. Posebno nam je rekao da ne želi novinare i fotoreportere na setu", ispričao je jedan od ljudi koji su radili na realizaciji ovog videa. Kako su nam objasnili, pevač je na snimanje došao pre svih i nadgledao sve, do najsitnijih detalja.

"Kada je video kakve smo devojke odabrali za spot, poludeo je. Iako smo bili ubeđeni da će mu se svideti jer su prelepe, on je imao drugačije zahteve", ispričao nam je izvor sa lica mesta.

"Želeo je devojke bez silikona u ustima, grudima... bez nadograđenih noktiju i kose, prirodnog tena, bez šminke... tako da smo u jedan sat iza ponoći zvali jednu modnu agenciju koja nam je poslala 12 devojaka po Mustafinom ukusu. Snimanje je trajalo do sedam sati ujutru, ali je on odmah po završetku isplatio sve ljude koji su radili", ispričao nam je jedan od organizatora.

Mustafa Sandal se u toku jučerašnjeg dana vratio u Tursku, gde ga čekaju Emina i sinovi. Spot je sada poslat na montažu, a prema planovima turske zvezde, njegova će premijera biti za dve nedelje.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track