Tijana Ajfon spopadala Darka Lazića
Foto: FB, Dragan Kadić

Starleta popila pedalu od pevača

Tijana Ajfon spopadala Darka Lazića

Stars -
Učesnica „Parova“ pokušala da smuva zvezdu „Granda“, ali se njemu bez silikona nije dopala

Tijana Ajfon spopadala je Darka Lazića, ali on nikad nije želeo da bude s njom.Učesnica „Parova“ odlepila je za pevačem još dok se takmičio u „Zvezdama Granda“. Oni su postali bliski, ali nikako nije uspela da ga smuva. Tijana i Darko, koji su iz Popinaca i Brestača, dva susedna sela, često su se viđali, ona je išla na njegove nastupe, a i bila je njegova gošća na proslavi punoletstva.

Da je tada imala silikone u grudima i ustima, možda bi ga osvojila, ali bez dodataka plastike koje sada ima, nije mu se dopala.- Njih dvoje se poznaju još iz osnovne škole, a Darko je dobar i sa Tijaninim bratom. Ona je Laziću otvoreno stavila do znanja da joj se sviđa. Međutim, on ju je gledao samo kao drugaricu - kaže naš izvor i dodaje:- Kad je Darko pobedio u takmičenju „Zvezde Granda“, ona je slavila s njim. Mnogo ju je nerviralo to što na nju ne obraća pažnju. Tek nakon proslave njegovog punoletstva shvatila je da zaista kod njega nema šanse i digla je ruke. Te večeri Tijana je upoznala i Topalka, pa je iskoristila priliku i da se slika s njim.Tijana je nekoliko godina kasnije zahvaljujući silikonima sredila svoj izgled i osvojila drugog pevača - Marka Bulata.Zvali smo Darka za komentar, ali je njegov telefon danima bio nedostupan.

Tijana je nekoliko godina kasnije zahvaljujući silikonima sredila svoj izgled i osvojila drugog pevača - Marka Bulata
Tijana je nekoliko godina kasnije zahvaljujući silikonima sredila svoj izgled i osvojila drugog pevača - Marka Bulata

NAJPRODAVANIJI MAGAZIN U SRBIJI STARS SVAKE SREDE U KURIRU. U Starsu čitajte sve o estradi, rijaliti programima i talent takmičenjima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track