Stanija dobila vaške

Skandal

Stanija dobila vaške

Stars -
Tačno je da su me napale bubice, a mnogo svrbi kad ujedu, priznala je aktuelna učesnica „Survajvera“

Napale je.Stanija Dobrojević je prilikom boravka na Kostariki imala bubice u glavi. Pardon, na glavi. Al’ stvarno. I to od nehigijenskih uslova u kojima je živela, ali i nepažnje. „Podstanare“ je dobila sredinom takmičenja, a istrebila ih tek po završetku „Survajvera“.

- Sve devojke su imale vezanu kosu tokom boravka na Kostariki, jedino je Stanija svoju držala puštenu, iako su je iz produkcije upozorili da će tako lakše dobiti vaške. Nije ih poslušala. A onda je jednog dana počela nekontrolisano da se češe po glavi. Do kraja takmičenja nije dobila prašak da ih istrebi, pa je to učinila tek po povratku sa pustog ostrva. Tada je i svoju prirodnu crnu kosu prvi put ofarbala u svetlosmeđu - kaže izvor Kurira.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Staniju.

- Tačno je da su me napale bubice koje ujedaju, ali to nisu vaške. Mnogo svrbi kad ujedu i nisam ih se otarasila dok se nisam vratila u civilizaciju - kazala je Dobrojevićka.

(R. S.)

Srela suparnicu Enu posle dve godine

Stanija Dobrojević i Ena Popov srele su se prvi put posle skandala koji je izbio zbog Gojka Kačara pre dve godine. Ena, koja u frizerski salon Mladena Barona odlazi godinama, naletela je pre desetak dana na Staniju, kojoj je to omiljeno mesto za friziranje od povratka sa Kostarike. Očevici tvrde da je situacija bila krajnje napeta i neprijatna, te da je Stanija sve vreme cupkala nogom nestrpljivo čekajući da frizer završi svoje kako bi izašla.

- Tačno je da sam srela Enu u salonu, ali ništa više ne bih komentarisala - rekla je kratko Stanija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track