Novi Story otkriva: Svi detalji žurke povodom 28. rođendana Novaka Đokovića
Foto: Story

Ekskluzivno

Novi Story otkriva: Svi detalji žurke povodom 28. rođendana Novaka Đokovića

Stars -
Novi Story, koji izlazi 22. maja, pročitajte ekskluzivnu priču o proslavi 28. rođendana najboljeg tenisera sveta

U novom broju magazina Story, koji izlazi 22. maja, pročitajte ekskluzivnu priču o proslavi 28. rođendana najboljeg tenisera sveta, koji je, pripremajući se za osvajanje Rolan Garosa, odlučio da ovaj dan provede u društvu svojih najmilijih, supruge Jelene i sina Stefana.

Story otkriva da će muzičar Marko Kon i njegova supruga Milica krajem oktobra postati roditelji, a supružnici za najčitaniji celebrity magazin govore o tome kako proživljavaju slatke dane smišljajući ime za naslednika.

Novi Story donosi i priču o pevačkoj legendi Miroslavu Iliću koji je nedavno završio na infuziji zbog zdravstvenih tegoba čiji uzrok lekari ne mogu da otkriju.U Storyju potražite i kako poznati par Ana Kokić i Nikola Rađen prolaze kroz najteži period u životu, nakon što je vaterpolisti u krvi pronađena nedozvoljena supstanca, zbog čega je i suspendovan.Posle priče o venčanju glumice Vjere Mujović sa lekarom Štefanom Prajsom, Story donosi i fotografije sa njihovog medenog meseca u Veneciji.Poznati kreator Zvonko Marković otvorio je za Story vrata svog novobeogradskog doma, gde je osmisliio kolekcije koje su ga povele u svet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track