RAZOČARANA SUPRUGA GLUMCA: Kolege nije briga za život mog Đuze!
Foto: Damir Dervišagić

Supruga Vlastimira Stojiljkovića za Kurir

RAZOČARANA SUPRUGA GLUMCA: Kolege nije briga za život mog Đuze!

Stars -
Niko mi se ne javlja od njegovih kolega, osim Svetozara Cvetkovića, koji brine o njegovom zdravlju. U šoku sam, jer svi imaju moj broj telefona. Kad se radilo, zvali su me po nekoliko puta na dan, kaže Dušanka Stojiljković

Zdravstveno stanje Vlastimira Đuze Stojiljkovića (85), koji je smešten na Kliniku za infektivne i tropske bolesti, trenutno je stabilno. On je nedavno zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, infekcije usled koje je dehidrirao, iz Doma za stara lica „Lug“ hitno prebačen u bolnicu.Supruga glumačkog barda Dušanka (66), koja redovno obilazi muža, za Kurir kaže da su je razočarale mnoge Ðuzine kolege jer su ga zaboravile i ne zovu da se raspitaju za njegovo zdravstveno stanje.Vera u lekare

- Mnogo mi je teško i ne znam kako ću izdržati sve ovo. Jedino me teši što za Ðuzu brine tim lekara koji su stručni i najbolji u svom poslu. Redovno ga posećujem i trudim se da mu ništa ne fali. Nadam se da ćemo i ovo zajedno izgurati - kaže Dušanka i dodaje:- Oni od kojih smo očekivali da će nam pomoći to su i uradili. To nisu ljudi iz javnog života. Od glumaca mi se niko ne javlja. U šoku sam jer svi imaju moj broj telefona. Kad se snimalo i radilo, svi su me zvali po nekoliko puta dnevno, a sada nema nikog. Jedino se javlja Svetozar Cvetković, koji brine o njegovom zdravlju.Kako nam je otkrila druga žena velikog glumca, lekari očekuju da se oporavi.- Dok se lečio u Sokobanjskoj, progovorio je nakon moždanog udara. Posle pet dana je oterao logopeda jer mu više nije bio potreban. Kaže, šta ona ima mene da uči. Sad je malo lošije i ne govori mnogo, ne zato što ne može, nego je iscrpljen od svega - zaključuje Stojiljkovićeva.Omaž ĐuziDa je Ðuza završio u bolnici, prvi je otkrio Dragan Marinković Maca, koji poručuje da u potpunosti razume njegovu ženu. On je nije zvao, ali je glumcu išao u posetu dok je boravio u domu.

- Igrao sam sa Ðuzom u Ateljeu 212. Marko Živić i ja smo razgovarali o njemu i došli na ideju da mu napravimo omaž u šou-programu „Audicija“. Najbitnije je da se brzo oporavi, kao i Dragan Nikolić. Ðuza je divan čovek koji voli i podržava mlađe kolege - kaže Maca.

SUPER ŠANSA

DŽOKEROM DO IGRAČKE: Finale Kurir, Pertini i Next akcije

Danas u Kuriru dobijate džoker sličicu, koju možete da zalepite na talon ukoliko vam nedostaje jedna od sličica.

Ukoliko vam na talonu nedostaje jedna sličica, danas u Kuriru na strani sedam, poklanjamo džoker sličicu koju možete da zalepite na slobodno polje na talonu.

Plus, ukoliko ste redovno skupljali sličice i samo vam talon nedostaje, u današnjem izdanju Kurira poklanjamo vam i talon.Ukoliko ste pravilno popunili talon i imate svih pet sličica, od 28. maja do 6. juna posetite bilo koju Pertini prodavnicu igračaka, preuzmite Playmobil igračku i Bući Bući sokić.Količine su ograničene, preuzmite svoju igračku i sokić na vreme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track