POKAJALA SE Tijana Ajfon: Abortiraću Gastozovo dete
Foto: Printskrin YT, Dado Djilas

Ne želi bebu Nenada Marinkovića

POKAJALA SE Tijana Ajfon: Abortiraću Gastozovo dete

Stars -
Starleta iz Popinaca smatra blogera iz Pariza svojom najvećom greškom i zbog toga ne želi da je išta veže za njega

Tijana Ajfon, koja sumnja da je ostala u drugom stanju s Nenadom Marinkovićem Gastozom, ne želi da rodi njegovo dete.Starleta iz Popinaca je u emisiji „Upoznajte parove“ šokirala sve kad je rekla da će abortirati jer joj ne pada na pamet da bloger iz Pariza bude otac njene bebe.- Ukoliko test pokaže da sam trudna, neću zadržati Nenadovo dete. On je moja najveća greška. On je ološ i kreten. Ne poštuje žene i ne ponaša se kao džentlmen - ispričala je Tijana, dok se Gastoz samo preznojavao i ni reč nije izgovorio.Rezultat testa iščekuje i Tijanina porodica, a njena majka nam je otkrila da se nada da je priča o trudnoći samo deo igre njene ćerke i Ružice Veljković.- Ja razumem sve. Seks je za ljude, ali ne želim više da pričam o toj navodnoj trudnoći. Mislim da je sve to dogovor između Ružice i Tijane. Verujem da nije trudna. Kad uradi test, videćemo. Ja ne mogu da joj zabranim da abortira jer je ona punoletna, ali ako mi bude tražila savet, reći ću joj da zadrži dete - kaže za Kurir Slavica Maksimović.

Uhvaćen u lažiJASMIN GAĐAO NOVINARKU ČINIJOMBivši učesnik „Parova“ Jasmin Nevenkić gađao je činijom novinarku koja je s njim gostovala u emisiji „Upoznajte parove“. On se sve vreme pravdao da nije izmišljao priče zbog marketinga, a kada je novinarka rekla da kao dokaz ima njegove poruke koje će da pokaže, on je izazvao incident i napustio emisiju. Voditeljka je potrčala za njim, a nekoliko minuta kasnije je rekla da je Jasmin preterao.Kad smo ga pozvali, nije hteo da govori o svom postupku.- Ne želim više da pričam o tome. Dobro, lagao sam zbog marketinga - priznao je Jasmin i spustio slušalicu.

Pršte uvredeRUŽICA: SAŠKA KARAN JE DEBILSaška Karan, čim je ušla u rijaliti, odmah je oplela po Ružici Veljković, ali ona nije želela da ćuti, pa joj je odgovorila u svom maniru. Sve je počelo kad je „modelsica“ zamerila Saški što joj je rekla da je previše pod dejstvom alkohola.- Saška, ti si debilna osoba - rekla je Ružica okrećući leđa Saški.- Ružice, dobre su ti štikle, ali da bi mene prerasla, moraš još da porasteš, u glavi - poručila je Saška Karan čim je došla do reči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track