VOLI OPASNE MOMKE: Kraljica silikona u vezi sa Legijom!
Foto: Fejsbuk

Krili vezu

VOLI OPASNE MOMKE: Kraljica silikona u vezi sa Legijom!

Stars -
Đuričićeva se zabavlja sa Legijom, kod koga sve češće provodi vreme

Tijana Đuričić (25), "kraljica silikona" koja je privođena zbog sumnje da se bavila prostitucijom, zabavlja se već nekoliko meseci sa Legijom, ali su ovu vezu krili donedavno.

U pitanju nije Milorad Ulemek Legija (47), atentator srpskog premijera Zorana Đinđića, već njegov imenjak iz Nemačke, izvesni Legija Paterson (41). Da ima novu ljubav, potvrdila je i sama Tijana.

"Tačno je da sam u vezi sa Legijom, koga sam upoznala u jednom klubu u Nemačkoj. Srećna sam sa njim i živim na relaciji Beograd-Diseldorf, gde on živi. Moj dečko je biznismen i poznat je u Nemačkoj", kaže Tijana Đuričić, rodom iz Grocke.

Ona otkriva i da je njen novi izabranik rodom iz Makedonije i da u Nemačkoj živi više od 30 godina. Ponosno ističe i da je njen dečko član svetski poznatog kluba „Aneđeli pakla“ (Hells Angels).

Vezu sa „kraljicom silikona“ nam je potvrdio i Tijanin izabranik Legija Paterson, koji je nadimak Legija dobio dok je jedno vreme, kako navodi, bio u francuskoj Legiji stranaca.

Legija Paterson, foto Fejsbuk
Legija Paterson, foto Fejsbuk

"Sa Tijanom sam u vezi nekoliko meseci. Ona sada odlazi u Srbiju zbog nekih obaveza, ali je često kod mene. Kad sve to završi, ostaće ovde", kaže Paterson, o kojem će uskoro režiser Dario Žulj iz Australije da snimi film „Kraljevi Balkana“ (Kings of Balkan), po uzoru na film „Vidimo se u čitulji“.

Kaže da će se u filmu naći i ljudi iz Srbije. Žulj je rekao da Paterson ima svoj klub u Nemačkoj, kao i da kod njega dolaze mnogi naši poznati pevači, kao i da u planu ima otvaranje diskoteke.

"Legija ima i impozantan vozni park, u kojem se nalazi više od 20 automobila i četiri skupocena motora „Harli Dejvidson“, čije se cene kreću do 50.000 evra, pa naviše, jer su dograđivani. Takođe poseduje i najbrži motor koji trenutno postoji i zasad ga drži u dnevnom boravku", navodi Žulj.

MEIN VATER UND ICH ;)

Posted by Legija Paterson on Monday, 7 April 2014

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja