(VIDEO) ŠOKANTNO STANJE U PAROVIMA: Jovan i Gastoz zadovoljavali Macu flašom
Foto: Printskrin YT

Sramota

(VIDEO) ŠOKANTNO STANJE U PAROVIMA: Jovan i Gastoz zadovoljavali Macu flašom

Stars -
Dok je Maca stajala na krevetu i pokušavala da namesti zavesu, dva ukućana su iskoristila priliku

Neku učesnici rijalitija Parovi 2015 ozbiljno su shvatili izjavu Mace Diskrecije da joj nedostaje seks, te na sve moguće načine žele da joj pomognu, ali da li su malo preterali?!

Naime, nakon što su takozvani menadžer i Maca Diskrecija simulirali seks gde je Maca ispuštala čudne zvuke i čini se da nije uživala: ''Neću sa tobom da imam seks, nemoj da mi simuliraš tu'', vikala je Maca na menadžera.

Kasnije je Maca stajala na krevetu i pokušavala da namesti zavesu, Jovan i Gastoz su iskoristili priliku da uživaju u pogledu na njenu zadnjicu, koja je sevala ispod kratke haljine. Očigledno im to nije bilo dovoljno, pa su odlučili da je uvuku u seksualnu igricu koju su usput smislili.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

U trenutku dok je Maca bila savijena, "vitez iz Topole" joj je prišao i počeo da je mazi ispod haljine, a Senada se nije bunila, već se samo smeškala. Nenad je odgurnuo Jovana i jednom rukom uhvatio Macu, a drugom joj podigao haljinicu. Za to vreme, Jovan je uzeo plastičnu flašu od litar i po koja je stajala na noćnom stočiću i iz koje piju vodu i počeo grlić da gura ispod Macine haljine.

Dok je pokušavala da se otme iz Gastozovog naručja kako bi odgurnula Jovanovu ruku i flašu, vrištala je.

"Nemoj tako da me ka*aš. Nemoj na suvo, zvaću produkciju", vikala je Maca Diskrecija u vili Parovi.

http://www.youtube.com/watch?v=WIkxWlPcF2k

(svetplus)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track