ARKANOV SIN VOJIN: Ostaviću Cecu na miru tek kad promeni prezime
Foto: Pt Fb I Aleksandar Jovanović Cile

Ne prestaje da provocira

ARKANOV SIN VOJIN: Ostaviću Cecu na miru tek kad promeni prezime

Stars -
Ljubazno sam im saopštio da ću prestati čim dotična promeni prezime i vrati mojoj braći i sestrama sve što im je pokrala, napisao je Vojin na FB

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana iz prvog braka, koji ne prestaje da provocira Svetlanu Cecu Ražnatović na društvenoj mreži Fejsbuk, otkrio je da će prestati s uvredama na račun Cece kada ona iz svog prezimena ukloni Ražnatović i ostavi samo svoje devojačko prezime.

Sin pokojnog Arkana, ne prestaje da vodi rat protiv druge supruge svog oca, a pošto su ga Cenini fanovi zamolili da je ostavi on im je odgovorio na svojoj Fejsbuk stranici.

"Opet krenula dečurlija iz maćehinog fan cluba da puni inboks. Praktičan sam čovek pa ih donekle razumem – boli ih istina o njihovoj heroini. Ljubazno sam im saopštio da ću prestati čim dotična promeni prezime i vrati mojoj braći i sestrama sve što im je pokrala. Jedino ću tako biti ispunjen i sa zadovoljstvom je nikada više neću spominjati“, objavio je Vojin.

Podsetimo, Vojin Ražnatović odavno je u sukobu sa Cecom Ražnatović. Nekoliko puta uputio je teške reči i uvrede na njen račun, a objavljujući uvredljive i provokativne slike. Pevačica mu nikada nije odgovorila, ali su njena deca, Veljko i Anastasija, stali u odbranu svoje majke i polubratu odgovarali na društvenim mrežama.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track