BMW U PLAMENU Vlada Vuksanović: Izgoreo bih da sam došao 20 minuta kasnije!
Foto: Marina Lopičić I Kurir

Incident ispred zgrade na Vračaru

BMW U PLAMENU Vlada Vuksanović: Izgoreo bih da sam došao 20 minuta kasnije!

Stars -
Benzin je curio iz kola, bilo je pitanje trenutka kad će doći do eksplozije. Da vatrogasci nisu stigli na vreme, izgoreo bi i stan iznad automobila, priča manekenova komšinica

Manekenu Vladi Vuksanoviću potpuno je izgoreo automobil BMW. Požar u kome su pored njegovog uništena još dva auta izbio je u noći između ponedeljka i utorka. Jedan od njih pripada bivšem načelniku Generalštaba, generalu Zdravku Ponošu.Bivši verenik Nataše Bekvalac imao je sreću jer je instalacija na njegovim kolima buknula samo dvadeset minuta pošto je on napustio vozilo.

Vatrogasci brzo stigliSve se desilo oko četiri sata ujutro na Vračaru, u Metohijskoj ulici, ispred zgrade u kojoj pobednik prvog „VIP Survajvera“ ima stan.- Svi smo se spasli zahvaljujući mom psu. Da nije bilo njega, izgorela bi cela ulica - priča jedna Vladina komšinica i nastavlja:- Moj Ogi je lajao kao lud, izašli smo napolje i videli da iz Vladinog auta počinje da kulja dim. Onda smo videli vatru, pa smo odmah pozvali vatrogasce. Budili smo i komšije, a naš Ogi je i dalje lajao. Sve je izgledao kao u filmovima, plamen s Vladinog automobila zahvatio je još dva. Strašno! Vatra je bila veća i od moje kuće, da vatrogasci nisu stigli na vreme, izgoreo bi i stan iznad automobila - priča komšinica i nastavlja da opisuje dramu:

Heroj... Pas Ogi, koji je spasao komšiluk
Heroj... Pas Ogi, koji je spasao komšiluk

Vlada bez dugova- Benzin je curio iz kola, bilo je pitanje trenutka kad će doći do eksplozije. Inače, Vlada je dobar komšija, nikad nije bio problematičan, ne verujem da je neko hteo njega da zapali, nije u dugovima - poručuje Vuksanovićeva komšinica.Vlada kaže da je zahvaljujući sreći izbegao tragediju.- Bio sam u stanu i čim su me pozvali, izleteo sam. Komšije su već zvale vatrogasce. Nisam mogao da verujem svojim očima. Bog me je spasao. Da sam 20 minuta kasnije stigao, i ja bih izgoreo. Izgledao bih kao moj auto. U šoku sam i pod stresom i dalje. U pitanju su instalacije, što je i majstor potvrdio. Niko mi nije pretio, ali je sada sve na policiji - jedva je za Kurir ispričao maneken.

Haos... Plamen s Vladinog auta zahvatio je još dva vozila
Haos... Plamen s Vladinog auta zahvatio je još dva vozila

ŠtetaIZGORELA I „HONDA“ GENERALA PONOŠAPored Vladinog automobila, uništena je i komšijina „škoda oktavija“, kao i „honda“ bivšeg načelnika Generalštaba, generala Ponoša. Pokušali smo juče da stupimo u kontakt s njim, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track