POPOVIĆU, SLUŠAJ ŽENU: Vodiću Sašu na zatezanje lica!
Foto: Dragana Uvodičić

Suzana Jovanović, žena direktora Grand produkcije

POPOVIĆU, SLUŠAJ ŽENU: Vodiću Sašu na zatezanje lica!

Stars -
Jovanovićeva kaže da njen muž mora da vodi računa o svom izgledu i da će ga naterati da se podmladi i da se podvrgne liposukciji

Suzana Jovanović nateraće muža Sašu Popovića da ode kod estetskog hirurga - najpre da se podmladi, a onda i da uradi liposukciju.Pevačica kaže da direktor „Granda“ ne voli da se licka, ali kad mu ona sedne na kičmu, moraće da je posluša.- Predlagala sam Saletu da nešto uradi s licem, ali on to ne voli. Može još da se nećka, ali za koju godinu uzeću ga pod svoje i onda ću ga lepo srediti. Gde je višak, skinućemo, gde je manjak, dodaćemo. Zategnućemo mu kožu gde god treba. On je javna ličnost i mora lepo da izgleda. Svojim primerom mora da pokaže deci kako treba da izgleda i da se ponaša poznata ličnost - kaže Suzana i otkriva šta je Popoviću najveći problem.- Linija mu je super, ali najveći problem mu je lice. Zasad to puder sakrije. Nisam protivnik plastične hirurgije, pa ću to i na njega preneti. Šta god bude trebalo da se radi radiće - lice, nos, oči, liposukciju, ma celu figuru. Za sve što budem primetila da mu se opustilo, samo ću ga uzeti pod ruku pa kod lekara - kaže Suzana i dodaje:- Neću da dozvolim da budemo izborani. Neću da budem izborana baba. Mislim da sve ide iz glave. Ja sam zadržala taj detinjasti duh u sebi. Takva sam pored svoje dece i muža, sa svima sam opuštena, moje lice i oči sve otkrivaju. Ako bog da, zadržaću taj dečji duh bar do devedesete godine - sa osmehom završava Jovanovićeva.

Ne smeta im konkurencijaSALE I JA GLEDAMO PINKOVE ZVEZDEStalno gledam i „Pinkove zvezde“ i „Zvezdice“, i to sa Saletom. Volim tu vrstu šoua, pogotovo kad vidim decu koja su bila kod nas ili neke koji su kod njih, pa ispadnu, pa probaju kod nas, to tako ide. Mi nemamo problem s tim, to su veoma talentovana deca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track