Dona Ares: Konačno mi raste kosa!
Foto: Facebook

Borba se nastavlja

Dona Ares: Konačno mi raste kosa!

Stars -
Azra Kolaković, koja otvoreno priča o svojoj bolesti, pre nekoliko dana okačila je sliku iz automobila u trenutku kada je krenula na hemoterapiju i tom prilikom se našalila da nije stigla da sredi frizuru

Dona Ares, jedna od najhrabrijih pevačica u našem regionu, koja se sa osmehom na licu bori sa opakom bolešću, pohvalila se da joj je posle dužeg vremena porasla kosa.

Azra Kolaković, koja otvoreno priča o svojoj bolesti, pre nekoliko dana okačila je sliku iz automobila u trenutku kada je krenula na hemoterapiju i tom prilikom se našalila da nije stigla da sredi frizuru.

"Gde sam to krenula, a nisam se zalizala! Gde ću bez frizure, imam malu, malenu kosicu, retku, ali slatku, od par milimetara. Danas izložba, pa hemoterapija", napisala je pevačica ispod slike.

Podsećanja radi, bosanska pevačica obolela je pre skoro godinu dana od karcinoma. U početku je dugo boravila u bolnici, a kako joj je terapija pomogla, puštena je na kućno lečenje. Napisala je i novu pesmu, koju planira i da snimi u skorije vreme.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track