(VIDEO) RUŽICA PONOVO ŽRTVA: Do sada neotkriveni detalji o njenoj i Akijevoj vezi
Foto: Aleksandar Jovanović Cile I Damir Dervišagić

Iskorišćavao je

(VIDEO) RUŽICA PONOVO ŽRTVA: Do sada neotkriveni detalji o njenoj i Akijevoj vezi

Stars -
Prvo je iz besa razbio šoferku i optužio mene, a kada sam mu predložila da mu dam pare, kako bi popravio auto, bez problema je pristao da me odveze kući, govori učesnica rijalitija

Ružica Veljković, učesnica rijalitija "Parovi" ne prestaje da priča o mladom pevaču Akiju, sa kojim je bila u vezi i sa kim se sudi zbog nasilja.

Naime, svoju stranu priče o jednoj svađi gde je, kako kaže, pevač iskoristio za pare, ispričala je Tijani Ajfon.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

"Prvo je iz besa razbio šoferku i optužio mene, a kada sam mu predložila da mu dam pare, kako bi popravio auto, bez problema je pristao da me odveze kući. Kada smo stigli ispred mog stana, uhvatio me je za ruku i rekao da ona može da mu da 300 evra, ali da će joj on te pare vratiti", priča u dahu Ružica, dok Tijana u neverici sluša šta joj drugarica priča. Nakon toga, Ružica je ispričala da je Andrija, bez blama od nje želeo da pozajmi 500 evra, koje je dugovao Damiru Handanoviću, ali da su je na sreću sprečili roditelji, koji su joj objasnili da je mladi pevač,uprkos teškim situacijama koje je doživela od njega i dalje iskorišćava.

"Kada sam mu rekla, da ne mogu da mu pozajmim te pare, nazvao me je ološem i posle dva dana smo definitivno raskinuli", rekla je Ružica.

Poslušajte celu priču:

Ruzica o Akiju

Posted by U Zmajevom gnezdu on Friday, June 5, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja